CHP, sayılı günler kalan Münbiç operasyonu öncesi köşeye sıkışan ortağı PKK terör örgütünü kurtarmak yeniden harekete geçti.

PKK AĞZIYLA İFTİRA

CHP, yılbaşı günü bir grup sözde Suriyeli’nin Taksim’deki eğlencesini çarpıtarak, Özgür Suriye Ordusu’na karşı linç kampanyası başlattı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz, Taksim’de ÖSO bayrağı açılmasıyla ilgili Meclis’te komisyon kurulmasını istedi.

Çeviköz’ün TBMM’ye verdiği araştırma önergesinde ÖSO’ya yönelik şu skandal iftiralar sıralandı:

“Afrin’de de ÖSO mensuplarının yağma, talan, gasp, hırsızlık, fidye için adam kaçırma, gelişigüzel hapsetme, işkence gibi suçlarının bir kısmı BM İnsan Hakları Konseyi’nin raporuna girmiştir. Tek adam rejimi ÖSO ile yan yana gelerek, TSK’nın ve Türkiye’nin itibarına gölge düşürmektedir.

“AFRİN’E GİRMEYELİM” DEMİŞLERDİ!

CHP’nin PKK terör örgütünün işgal ettiği Münbiç’in özgürleştirilmesi için yapılacak operasyona günler kala Münbiç yakınlarına doğru yönelip, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emrini beklemeye başlayan Özgür Suriye Ordusu’na yönelik akla sığmayan ifadeleri Münbiç operasyonuna karşıtlığının göstergesi olarak yorumlandı. Öte yandan Afrin operasyonu öncesi “Afrin, Bab’a benzemez “ ifadesiyle PYD elebaşı Salih Müslim gibi konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Mehmetçik’in ilerleyişi sonrası “Afrin merkeze girmeyelim” diyerek aleni şekilde PKK terör örgütüne kalkan görevi görmüştü.

916 ŞEHİT VERDİLER

15 Temmuz işgal girişiminde millet darbecilere karşı istiklal savaşı verirken FETÖ’cü darbecilere selam durarak Bakırköy’e kaçan Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin hedef tahtasına koyduğu Özgür Suriye Ordusu, DAEŞ’e büyük darbe vurulan Fırat Kalkanı Harekatı’nda 614, Zeytin Dalı Harekatı’nda ise 302 şehit verdi.

Editör: TE Bilisim