24 Haziran seçimlerinde CHP’nin, “Her CHP’li aileden bir oy HDP‘ye” projesiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) soktuğu terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı HDP, Gazi Meclis’te taşkınlık çıkarmaya devam ediyor.

TBMM Genel Kurulunda 2019 Merkezi Yönetim Bütçe görüşmeleri sırasında söz alan HDP Diyarbakır Milletvekili Musa Farisoğulları’nın bebek katili Öcalan için “Sayın Öcalan” sözleri krize neden oldu.

“ÖCALAN ‘SAYIN’ İSE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN NE DİYECEĞİZ?”

HDP’li milletvekilinin sözlerine tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, bebek katili Öcalan’ın terör örgütü PKK’nın elebaşı, emperyalist uşağı bir katil ve katil elebaşı bir hain olduğunu belirtti,

“Şu anda da İmralı Cezaevi’nde işlediği suçların cezasını çekmektedir. Terör elebaşılığından, terör örgütü yöneticiliğinden ve on binlerce insanımızın hayatını kaybetmesinden ve şehadetinden sorumlu bir katil elebaşıdır.” diyen Akçay, “Konuşma, baştan sona PKK terör örgütünün propagandasıyla geçmiştir. Öcalan ‘sayın’ ise şehitlerimiz için ne diyeceğiz? Bu kürsü terörist kürsüsü değildir, herkes aklını başına devşirsin, ağzını toplasın, ayağını denk alsın” diye konuştu.

Akçay: MHP’nin sözü senettirSiyaset

Saadet Partili İslam’a MHP’den çok sert tepki: FETÖ’ye hizmettirGündem

Editör: TE Bilisim