Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Yerel Yönetimler Sempozyumu”nda konuştu.

“FETÖ‘NÜN HAMLELERİNİ MİLLETİMİZLE BİRLİKTE DURDURDUK”

15 Temmuz 2016’da 251 vatan evladının şehti olduğu hain işgal girişimini gerçekleştiren Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadele hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İçeride ve dışarıda pek çok nifak odağına karşı geceli gündüzlü mücadelemizi sürdürüyoruz. Karşımıza cesaretle çıkan düşmandan korkmayız. Bizim için asıl düşman içimize sızdırılmış düşmanlardır. Son zamanlarda bunlardan en alçağı olan FETÖ’nün saldırısına maruz kaldık. Ülkemizi işgal etmek isteyenlere karşı kapıyı içeriden açmaya kalkmıştır. FETÖ’nün hamlelerini milletimizle birlikte durdurmayı başardık.” ifadelerini kullandı.

“FETÖ ELEBAŞI DA ENİNDE SONUNDA GELECEK”

“17/25 Aralık’ta biz mücadele çağrısı yaptığımızda bu konuyu günlük siyasetlerine meze etmeye kalktılar.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Bazılarına 15 Temmuz bile yetmedi. Bu çevreler aynı teraneleri gündeme getiriyor. Onlardan cesaret alan terör örgütü mensupları devlete meydan okuma cüretine kapılıyorlar. Örgüt mensupları davaları uzatmak, devlet görevlilerini yıldırmak için akılalmaz yöntemelere başvuruyorlar. Terör örgütleri için her seçim bir umut haline dönüştü. Partimin ve şahsımın ayağının tökezlemesini umut ediyorlar. Milletimizi bunları ciğerlerine kadar gördü. Ülkemiz içindeki ve dışındaki FETÖ’cülere sesleniyorum artık sonunuz geldi, artık atacak adımınız kalmadı. O FETÖ elebaşı da eninde sonunda gelecek. Hepsini adaletin karşısına çıkaracağız, topluyoruz. Bunların yaptığı iş mezarlıkta ıslık çalmaya benziyor. Korkunun ecele faydası yok. Yaptıkları ihanetin bedelini ömürleri boyunca ödeyecekler. 251 şehidimizin bedenini şahadet makamında izliyorsak da onlar da bizi izliyorsa biz onlarla beraberiz. “

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart kampanyasında naylon poşet kullanmayacağızSiyaset

Editör: TE Bilisim