AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, 31 Mart Seçimleri’ne yönelik değerlendirmesinde, “Bir taraftaki insanlar yerli ve millî duygular ile hareket ediyor. Karşı taraftakiler ise üstü kapalı vaziyette FETÖ’nün, PKK’nın sözcülüğüne soyunuyor, gizli kapaklı toplantılar yapıyor” diye konuştu.

Muhalefetteki partileri eleştiren Özhaseki, olabilecek tehlikeler karşısında Cumhur İttifakı’na sonuna kadar sadık kalmaya gayret edeceklerine de dikkat çekti. Özhaseki, Yerel Seçimler’de partilerin ikiye ayrıldığını anlatarak ‘millî olanlar ve ipleri dışarıda olanlar’ benzetmesi yaptı.

PAZARLIK YAPILIYOR

Ağustos 2018’te başlayan ekonomik dalgalanma ile ilgili olarak da Mehmet Özhaseki, “Milleti tankla tüfekle sindiremediler; ekonomiyle gelirini daraltarak, devleti zorda bırakıp, yatırımlarını engelleyerek dize getirmeye çalıştılar. Bütün oyunları görüp milleti sevenlerin elbette bir araya gelmesi lazımdı. O oyunlar karşısında particilik, belediyecilik; geçin bunları. Hepimizin kol kola girerek bu kötülükler karşısında savaşması gerekiyordu. MHP’den başkasını göremedik” dedi. Diğer partileri, İstanbul’da ilçe pazarlığı yapmakla itham eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, “PKK ile birlikte, millî değerlere sahip insanların oyuna talip olarak ikiyüzlü davranışları hep birlikte seyrediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Editör: TE Bilisim