MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İP lideri Meral Akşener’in şahsını hedef alan açıklamalarına Twitter hesabı üzerinden cevap verdi.Bahçeli, “Bize saray yancısı, saray paspası, lastik diyen, üzerine binip bir daha da inmediği kıratıyla karanlık vadiler, katran geceler dolaşan Secah Bint Haris’te adap, edep, erdem, insaf, irade, millilik ve siyasi ahlak görülmez, aransa da bulunamaz.” dedi.

MHP’YE EYLEM VE FİKİR ORTAKLARIYLA SALDIRIYOR

Bahçeli, Meral Akşener’in, Yasin Börü ve 52 kişinin şehit olduğu 6-7 Ekim olaylarında sokağa çıkma çağrısı yapan PKK’lı Demirtaş için af istediğini anımsatarak, “Takmadığı maske, yapmadığı makyaj yoktu. FETÖ’nün dümen suyundaydı. Kalkmış MHP’ye eylem ve fikir ortaklarıyla saldırıyor, hakaretler sıralıyor.” dedi.

“SONUÇLARINA KATLANMAK ZORUNDA KALIRSIN”

Bahçeli, “Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle!” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“CHP ile İP aynı mahzende, aynı zehre kaşık sallıyorlar. Mckinsey üzerinden nifak ve şikak saçıyorlar. Ağız birliği halinde; Duyun-u Umumiye, yeni IMF modeli, yeni kozmik oda vakası, kayyum, kapitülasyonların hortlatılması yorumlarını kurşun gibi yağdırıyorlar.

Amaç belli, yapılanı yıkmak, adımları kesmek, ilerlemeyi durdurmak.

Konuşacak sözleri yok. Vicdan deseniz o hiç yok. Ne var, yalan, dolan, aldatma, saptırma, sahtekârlık var. Türkiye’yi küçültmek, küçümsemek, küçük göstermek var. Müzmin muhalefeti gördük de, müzmin müfterilere ilk kez tanıklık ediyoruz.”

Editör: TE Bilisim