Türkiye’nin yıllarını çalan, binlerce ocağı söndüren, on binlerce gencin hayatına kasteden kanlı fitneyi yeniden uyandırmaya çalışıyorlar. İçeriden PKK/FETÖ, dışarıdan DAEŞ vb. örgütlerle Türkiye’yi abluka altına almaya çalışan Üst Akıl bir kez daha eskitezgahı devreye sokmaya çalışıyor. Aleviler’i ve Sünniler’i birbirine düşürmek için planlanan fitneyi Genel Yayın Yönetmenimiz Erem Şentürk’e ulaşan Alevi bir genç deşifre etti.

Alevi genci dövüp suçu Sünniler’e atacaklar

Gazi Mahallesi’nde oturduğunu belirten Alevi genç, DHKP-C’lilerin kendisini dövüp suçu Sünnilerin üzerine atmak istediğini belirtti. Bunu bahane ederek daha önce hazırladıkları liste ile Sünniler’in ev ve işyerlerine saldıracaklarını söyledi. Bir süredir Alman gazetecilerin ve Türk asıllı başka bir Alman gazetecinin Gazi Mahallesi’nde örgüt üyeleriyle temasta olduğunu bildiren Alevi genç, gazeteci görünümlü şahısların da kanlı planın bir parçası olduğunu düşündüğünü belirtti. Erem Şentürk’e, konuşan Alevi genç, kanlı saldırıları ile bilinen DHKP-C isimli terör örgütü polis, operasyonlarını sanki Alevilere yapılıyormuş gibi göstererek algı yönetimiyle olaylara zemin hazırlamaya çalıştığını belirtti. Bu yöntem akıllara, devletin PKK terör örgütüne yönelik yaptığı operasyonları sanki Kürtler’e yönelik yapıyormuş gibi gösteren algı oyunlarını akıllara getirdi.

Mahalle sakinlerine tehdit: Hepinizin sokağını, evini, dükkânını biliyoruz

“GAZİ CEPHE MİLİSLERİ- KADIN CEPHE MİLİSLERİ” adıyla “Feda Cephesi” isimli Facebook ve Twitter sayfasında yayınlanan bir duyuruda ise kanlı planın detayları ortaya çıktı. “Mahallemizdeki tüm AKP’lileri uyarıyoruz” denilen açıklamada, “Halk düşmanlarına hizmet etmekten vazgeçin! Hepinizin sokağını, evini, dükkânını her şeyi biliyoruz. Halk düşmanı AKP’ye hizmet edenleri mahallemizde barındırmayacağız haberiniz olsun!” denilerek tehditler savruldu.

EREM ŞENTÜRK

Editör: TE Bilisim