Ermenistan basınında yer alan haberde, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) Houston imamı Kemal Öksüz’ün, Ermenistan’da yakalandığı belirtildi. Dolandırıcılık ve sahtecilik suçlamalarıyla Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı (INTERPOL) tarafından aranan Kemal Öksüz’ün Ermenistan’da bir STK’da çalıştığı ifade edildi.

Öksüz’ün ABD vatandaşı olduğu ve adını Kevin olarak değiştirdiği ortaya çıktı.

YAKALANMA SEBEBİ: KONGRE ÜYELERİNE USULSÜZLÜK

Ermeni basını, Öksüz’ün geçmişte bir sivil toplum örgütünde çalıştığı ve bu süreç içerisinde Türk ve ABD vatandaşlarını Türkiye ve Azerbaycan seyahatleriyle bir araya getirmeye çalıştığını yazdı. Ermeni polisinin, yakalama kararı sonrasında takibe geçtiği ve bütün Ermeni polis birimlerinin Öksüz’ü yakalamak için harekete geçtiği duyuruldu.

ADİL ÖKSÜZLE AKRABALIK BAĞI YOK

Öte yandan, Kemal Öksüz’ün FETÖ’nün firari “Hava Kuvvetleri imamı” Adil Öksüz’le bir akrabalık bağının olmadığı da bildirildi.

SİYONİZME HİZMET EDİYORLAR

Öte yandan, Ermenistan’da yakalanan FETÖ’nün Houston imamı Kemal Öksüz ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ABD’deki buluşmada yer alan CHP’li vekil Aykan Erdemir, Halk Bank Davası’nda görev yapan FBI ajanlarına cesaret ödülü veren İsrail destekli “düşünce kuruluşu” FDD için çalıştığı ortaya çıktı.

Editör: TE Bilisim