SABRİ İŞBİLEN / ÖZEL HABER

Gezi, 17-25 Aralık darbe girişimi, Kobani iç savaş denemesi ve asrın en alçak terör örgütü FETÖ’nün 15 Temmuz işgal girişimi ile Türkiye’yi parçalayamayan, işgal edemeyen küresel şeytani akıl, planlarını yeniden güncelledi. Bu bağlamda 16 Nisan referandumu öncesinde Türkiye’yi yıllarca sömüren çetenin yaptığı gibi algı operasyonları ile meydana getirilmek istenen “Rejim kaygısı” paranoyası için yeni oyunlar sergilenmeye başladı. Bu kapsamda Siverek’te büste yapılan saldırı, Maçka’daki “Kıyafet” tiyatrosu, cihad kavramının çarpıtılması ile “Laiklik” kavramı üzerinden toplumsal bir kaos ve bölünme planı devreye sokuldu.

Türkiye’nin kendi içine kapanması, kardeşlerin birbirine düşman olması için oynanan senaryonun yanı sıra Haçlı Avrupa da boş durmadı. Büyükada’daki darbe toplantısında ajan-provokatörü Peter Steudtner’i yakalatan Merkel yönetimindeki Almanya, Türkiye’ye uydurduğu yalanlar üzerinden ambargo tehdidinde bulundu. Bununla da yetinmeyen Almanya, güdümündeki AB ülkelerine Türkiye’ye ekonomik saldırı çağrısı yaptı. Hem rejim kaygısı oluşturma planı hem de Almanya’nın ambargo hamlesine destek veren isimse CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Kılıçdaroğlu, Alman Focus’a verdiği mülakattaki “Uzun zamandır Türkiye’de hâlihazırda hiç kimse için güvenlik garantisi olmadığını söylüyorum” demeciyle haçlılara “Hizmetinizdeyim” mesajını verdi ve kirli plan için işe koyuldu.

15 Temmuz’un arkasındaki güç olan terör baronu ABD de, DAEŞ ile mücadelesi kisvesi altında PKK terör örgütüne yaklaşık bin TIR silah gönderdi. ABD’nin hedefi Rakka’daki “Kurtarma” tiyatrosunun bitmesinin ardından PKK’ya işgal ettirdiği topraklar da kalıcı kılıp, statü vermesinin ardından Türkiye’ye saldırı talimatı vermek. ABD Başkanı Donald Trump’ın DAEŞ’le Mücadele Özel Danışmanı Brett McGurk’un devrimcilerin son kalesi İdlib’i işaret etmesi ve Türkiye’ye yönelik iftiraları, Türkiye’yi bölmeplanının dışa vurumu olarak ön plana çıkmıştı.

Editör: TE Bilisim