AK Parti Genel Merkezi’nde partisinin kuruluşundan bu yana görev yapmış il başkanları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

”AK Parti’linin eskisi yenisi olmaz. AK Parti’li olmak demek sadece bir partinin rozetini taşımaktan ibaret değildir. Bizim davamız kıyamete kadar ayakta kalacaktır. AK Parti bu davanın temsilcisi olmayı hak ettiği sürece varlığını ve hizmetini sürdürecektir. Bu kutlu yolculukta yoldan çıkanlar olmuştur olacaktır. Bu ilk insandan bugüne dek var olan bir gerçektir. Kardeş kardeşi niye vurdu diye sormaya gerek yok. Bu, var olan bir gerçek; bu, nasip meselesidir. Kimin nereye gittiğine değil kendimizin hangi istikamette yürüdüğüne bakacağız.

“TERÖR ÖRGÜTLERİ KUDUZ GİBİ ÜZERİMİZE SALINIYOR”

Önümüzdeki yıl sonuna doğru yapacağımız büyük kongrede milletimizin işaret ettiği şekilde kendimizi yenileyecek, enerjimizi tazeleyeceğiz. Yeni sistemde başarı çıtasını yüzde 50’nin üstüne çıkardık. Tek derdimiz iktidarı sürdürmek olsaydı eski sistem iyiydi. Türkiye büyüdükçe imkanları ve kazançlarıyla birlikte dertleri de büyüyor. Özellikle son altı yıldır kesintisiz bir saldırı altındayız. Bu saldırıda her oyun kullanılıyor. FETÖ’sünden PKK’sına DEAŞ’ına kadar tüm terör örgütleri kuduz gibi ülkemiz üzerine salınıyor. Doğduran ekonomimizi çökertmeyi bile denediler.

“İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUMAYANLAR BEDELİNİ ÖDEDİLER”

Kongrelerinde bayrağımızı duvara asmaya çekinenler İstiklal Marşımızı okumayanlar bedelini ödediler. Bundan sonra da ödetiriz ödetmeye de devam ederiz.”

FRANSA’YA: TERÖR ÖRGÜTLERİNE YARDIM YATAKLIK YAPAN BİR YÖNETİMSİNİZ

Çok ciddi tahkimatlar, tüneller var. Bunlar bütün o tünellerin betonlarını nereden alıp yaptılar Lafarge. Lafarge kimin fabrikası, Fransızların. Ey Fransa, sen önce bunun bedelini öde. Siz, terör örgütlerine yardım yataklık yapan bir yönetimsiniz. Dedikodulara kulak asmayın biz işimize bakalım yolumuza devam edelim.”

Editör: TE Bilisim