Vatan haini Zekeriya Öz’ün kumpaslarındaki “Terazi” kod adlı prensi uyuşturucu baronu Zindaşti’yi bırakan ve firarına zemin hazırlayan hakim Cevdet Özcan’ın, FETÖ’nün finans ayağının kilit isimlerinden olan Ömer Faruk Kavurmacı hakkında da skandal şekilde tahliye kararı verdiği ortaya çıktı.

Türkiye, 20 Ekim’de büyük bir yargı skandalıyla karşı karşıya kaldı. İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerif Zindaşti ve 3 adamı hakkında, İstanbul 5. Sulh Ceza Hâkimi Cevdet Özcan, skandal bir şekilde tahliye kararı verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, anında skandal karara itiraz etti. Ancak Zindaşti ve adamları çoktan sırra kadem basmıştı. Hâkim ve Savcılar Kurulu tarafından hakkında soruşturma açılması istenen hâkim Cevdet Özcan’ın tahliyeler konusundaki skandallarının sadece Zindaşti ile sınırlı olmadığı ortaya çıktı.

KAVURMACI’YI DA TAHLİYE ETMİŞ!

İşgalci terör örgütü FETÖ’nün milyarlarca dolarlık finans ayağının kilit isimlerinden olan Ömer Faruk Kavurmacı’yı aldığı sahte “Epilepsi” raporunu gerekçe göstererek tahliye eden, FETÖ ile mücadeleyi sulandırmaya çalışan, şehit ve gazilere hakaret eden hakimin de Cevdet Özcan olduğu ortaya çıktı. Özcan’ın tahliye oyununu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bozmuş ve Kavurmacı yeniden cezaevine girmişti.

ABD CASUSUNUN KANKASI

Özcan’ın uyuşturucu baronu Zindaşti’ye yönelik derin soru işaretleri mevcut. Zindaşti, ‘gizli tanık Terazi’ kod adıyla FETÖ’cü vatan haini Zekeriya Öz’e verdiği yalan beyanlarla Ergenekon ve Balyoz kumpasına ön ayak oldu. Zindaşti, gizli tanık olduğu için Öz tarafından 2010’a tahliye edildi. Zekeriya Öz’ün prensi Zindaşti’nin ABD’nin casusu Metin Topuz ile de yakın ilişkisi var. Zindaşti, ABD’nin 15 Temmuz’daki rolünün en önemli isimlerinden olan Topuz ile daha önce 35 defa görüştü.

NEDEN TAHLİYE EDİLDİ?

“FETÖ ile mücadele için cezasını çekmesi olmazsa olmaz olan Zindaşti’nin tahliyesi hâkim Cevdet Özcan’ın kendi iradesiyle aldığı bir karar mı? Cevdet Özcan’ın kimlerle bağlantısı var? Hâkim Cevdet Özcan uyuşturucu baronu Zindaşti ve 3 adamını kaçıracak ekipten haberdar mıydı? Zindaşti şu anda nerede? Uyuşturucu baronu tahliyesinden sonra ilk kiminle görüştü? Zindaşti’yi nasıl kaçırdılar? Zindaşti’nin tahliyesinde kimlerin ihmali var? Zindaşti ile azılı FETÖ’cü Ahmet Küçükbay gibi isimlerin ardından başka elebaşı derecesindeki teröristlerin de tahliye edilmesi planlanıyor mu?” gibi sorular tüm çıplaklığıyla cevaplanmayı bekliyor.

Editör: TE Bilisim