FETÖ’nün Türkiye’yi işgale kalkıştığı 15 Temmuz’da millet, vatanı korumak için darbecilerle mücadele ederken, Belçika’dan attığı “Tek yol demokrasi sulh içinde demokrasiye sahip çıkarak bu süreci milletçe tahrik ve taşkınlık olmaksızın aşmalıyız” şeklindeki tweet’le darbe olan tavrını ortaya koyan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun FETÖ ile bağı eşeledikçe derinleşiyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildiği 30 Mart 2014 seçimlerinin hemen ardından FETÖ’nün Belediyeler İmamı Erkan Karaaslan’ı kendisine eğitim danışmanı yapan İmamoğlu’nun, alçak FETÖ’cü vasıtayla 15 Temmuz’un hemen öncesinde de örgüte para aktarmaya devam ettiği ortaya çıktı.

Erkan Karaaslan’a verilen ihalenin belgesi 1

Komik başlıklar

Buna göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğü dönemde 9 Mayıs 2016 tarihinde Erkan Karaaslan’ın şirketi EYöntem Eğitim ve Araştırma Anonim Şirketi’ne “Beylikdüzü Belediyesi kurumsal kapasitenin artırılması hususunda yürütülecek olan eğitim ve hizmet alım işi” başlıklı ihale kapsamında 297 bin 500 lira para aktardı. Bu ihalede para aktarımı 31 Aralık 2016 yılına kadar devam etti.

Erkan Karaaslan’a verilen ihalenin belgesi 2

15 Temmuz’dan sonra da devam!

Aynı İmamoğlu, 26 Mayıs 2016 tarihide yine Erkan Karaaslan’ın şirketine 1 milyon 754 bin 730 lira miktarında dev bir rakamın sudan gerekçelerle verdi. İmamoğlu, 251 şehidin verildiği, Meclis’in bombalandığı 15 Temmuz’a rağmen anlaşmaları bozmaması dikkatlerden kaçmadı. Karaaslan’ın CHP’li belediyelerden aldığı paraları Pensilvanya’ya aktardığı biliniyor. Öte yandan FETÖ’nün 31 Mart seçimlerinde İmamoğlu’na verdiği destek de kirli bağlantıyı gözler önüne sermişti.

Editör: TE Bilisim