Hasan Taşkın/Diriliş Postası

İCK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, yaptığı açıklamada, çok sayıda kentteki inşaat, turizm, teknoloji firmaları ile ülke ekonomisine, yüzlerce çalışanı ile istihdama katkıda bulunmayı sürdürdüklerini söyledi.

Ankara gibi önemli bir kentte vergi rekortmeni olma onuru da yaşadıklarının altını çizen Kuru, buna karşın 17-25 Aralık kumpas sürecinden hemen önce, FETÖ okullarına katkıda bulunmadığı için örgüt tarafından kara listeye alındığını anlattı.

Kuru, terör örgütünün telefonlarını dinlediğini, sonuç elde edemeyince istediği haracın fazlasını almak için kumpaslar kurarak, itibarsızlaştırma çabasına giriştiğini belirtti.

“KİMSE BİZİ YLIDIRAMAZ”

Hin darbe girişiminden sonra da baskıların sürdüğünü kaydeden Kuru, Cumhuriyet Başsavcılığı’na bulunduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Son yıllarda işyerime yapılan çok sayıda baskının arkasında bu kirli örgütün adamları olduğunu tespit ettik. Bizimle uğraşan polis memurları da örgüt üyesi çıktı. Evim nedensiz yere didik didik arandı ve hiçbir şey bulunamadı. Önemli olan huzuru kaçırmak, bizi üretimden bezdirmekti.

Ancak biz her zaman olduğu gibi dik duruşumuzu hiçbir zaman bozmadık. Bizim duruşumuzu, ülkemiz için, üretim için onlarca yıllık çabamızı herkes bilir. Kimse bizi yıldıramaz. Benim ve şirketlerim üzerinde oynanmak istenen karanlık oyunların, en kısa zamanda giderileceğine şüphem yok.”

Editör: TE Bilisim