Kanlı darbe girşiminde bulunan FETÖ’nün başarısız olmasının ardından BBC başta olmak üzere uluslararası dış güçler Türkiye’ye karıştırmak için harekete geçti. Halk tarafından püskürtülen darbe girişiminin hemen ardından Malatya’ya giden BBC ekipleri, DHKP-C ve PKK teröristlerinin provokatif söylemlerini ‘Alevi vatandaşlardan mesaj’ adı altında Türkiye’yi kötüleyen ve darbe girişiminin üstünü örtmek amacıyla tüm dünyaya servis etmeye hazırlanıyor.

DARBE GİRİŞİMİNİ ÖRTBAS EDİP TÜRKİYE’Yİ YENİ BİR PROVOKASYONLA KARIŞTIRMAK İSTİYORLAR

Fethullahçı Terör Örgütü’nün üniforma altına gizlenmiş teröristleri 15 Temmuz gecesi kanlı darbe girişiminde bulunuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘meydanlara çıkın’ çağrısı ile yüz binlerce vatandaşın verdiği mücadeleyle birlikte darbe girişimi başarıyla püskürtüldü.

Batı medyası, bu gelişmenin ardından Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) kanlı darbe girişimini örtbas etmek ve Türkiye’yi karıştırmak için Alevi-Sünni çatışmasını çıkarmak amacıyla PKK ve DHKP-C militanlarıyla canla başla şu an mücadele veriyor.

Batı medyası korkunç planlar için kolları sıvadı. Türkiye şimdi de Alevi-Sünni provokasyonu ile karşı karşıya. Darbe girişiminin başarıyla püskürtülmesinin ardından ertesi gün Malatya’ya BBC başta olmak üzere onlarca yabancı medya kuruluşundan ekiplerin geldiği öğrenildi. Bu kişilerin Alevi vatandaşların yoğun olarak yaşadığı mahallelerde muhtarlarla görüştüğü bölgeden gelen ilk izlenimler arasında.

DHKPC, PKK gibi örgüt militanlarının da BBC ekiplerine destek verdiği ve kendilerini ‘Alevi vatandaş’ olarak tanıtarak mikrofonlara provokatif açıklamalarda bulunduğu öğrenildi.

MİLİTANLARIN SÖZLERİNİ SERVİS EDECEKLER

BBC ve diğer dış güçlerin bugünden itibaren Alevi-Sünni kavgası varmış gibi manipülatif bir yayıncılıkla tüm dünyaya yalan haber servis edeceği iddia ediliyor. Türkiye’den de bazı gazetecilerin söz konusu provokasyona destek vereceği ve olayların köpürtülmesi için çaba sarf edeceği bildirildi.

POLİSE İHBAR EDİN

Yetkililer bu tür spekülatif haberlerin emniyet ekiplerine ihbar edilmesi için vatandaşı uyardı.

Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk de bugün sabah saatlerinde sosyal medya hesabından vatandaşları uyararak, “herkesin bu botu birbirine ulaştırması gerekiyor” diyerek şu bilgiyi paylaştı:

Editör: TE Bilisim