15 Temmuz’da FETÖ’cü işgal kuvvetlerine karşı milletin verdiği mücadeleden darbecilerle anlaşarak Bakırköy’e kaçan, saklandığı evde ise televizyon karşısına kurulan, Pensilvanya için 25 gün boyunca yürüyen, kontrollü darbe safsatası ile asrın en alçak terör örgütünün elebaşı, Pensilvanya’daki iblis ile aynı dili konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun örgüt ile bağını belgeleyen bir delil daha ortaya çıktı.

İki sağ kolu ile resim

FETÖ’nün 17-25 Aralık darbe girişiminden 2 hafta önce ABD’nin başkenti Washington’a giden CHP lideri Kılıçdaroğlu, FETÖ’nün ülkedeki en güçlü terör yuvalarından Türk Amerikan Birliği temsilcileri ile buluşmuştu. Burada FETÖ ile samimi diyaloglara giren Kılıçdaroğlu’nun, FETO’nun ABD’deki iki sağ kolu olan Faruk Taban ve Kemal Öksüz‘den plaket aldığını gösteren bir resim servis edildi. Fotoğrafta CHP’li vekiller Engin Altay, Sezgin Tanrıkulu‘nun da bulunması dikkatlerden kaçmadı. Kılıçdaroğlu’nunplaket aldığı isimlerden Faruk Taban, FETÖ’nün Beyaz Saray’a sızdırdığı, Türkiye aleyhine propaganda yürüten, senatör satın teröristlerinin başında geliyor.

Anlaşma mı yaptı?

Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinden günler sonra seçilmiş meşru hükümeti devirmek için montaj kasetlerle yapılan 17-25 Aralık darbe girişiminin yapılması CHP Genel Başkanı’nın söz konusu hain girişimden haber olup olmadığının sorgulanmasına neden oldu. Aynı zamanda Kılıçdaroğlu’nun FETÖ ile pazarlık yapıp yapmadığı, kapalı kapılar ardındaki toplantıda aralarında geçen diyaloglar, FETÖ’nünKılıçdaroğlu’na hangi makamı vadettiği merak edilen soruların başında geliyor. Kılıçdaroğlu, 17-25 Aralık darbe girişiminin en büyük destekçisi olmuş, hatta FETÖ kanallarında “Erdoğan kaçacak” diyecek kadar ileri gitmiş, seçimlerde alçak örgütle iş tutmuş, devletin operasyonlarının karşısında durarak örgütü kollamıştı. Diğer yandan FETÖ’nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu da Kılıçdaroğlu-FETÖ ilişkisinin detaylarını hazırladığı raporda detaylı olarak el almıştı. Ayrıca Kılıçdaroğlu’nun 15 Temmuz’daki rolü ise düğümlerden bir tanesi…

Editör: TE Bilisim