Gezi’de, FETÖ’nün 17- 25 Aralık darbe girişiminde, MİT TIR’ları ihanetinde Türkiye’yi teslim almaya çalışan üst aklın taşeronlarının yanında saf tutan, 15 Temmuz işgal girişimine karşı milletin yürüttüğü milli mücadeleden kaçan, ardından ise “Kontrollü darbe” söylemiyle FETÖ’yü aklamaya kalkan, devlete sızmış FETÖ’cü hainleri masum ilan eden Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmayları yine skandala imza attı. Kılıçdaroğlu ve ekibi bu sefer de Büyükada’da darbe planı yaparken yakalanan 10 ajan-provokatöre kol kanat gerdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, darbe planlayıcılarını göklere çıkarırken, Türkiye’nin güvenliğini sağlayan hükümeti suçlamaktan geri durmadı. CHP’li Ağbaba, aktivist görünümlü teröristlere şu sözlerle sahip çıktı: “Gerekçeye bile gerek duyulmadan ‘gizli’ bir soruşturmayla gözaltına alınıp tutuklanan bu insanların her biri kendi alanında insan haklarının gelişmesi için yıllardır mücadele eden kıymetli isimlerdi. Bu insanların birçoğunun ortak özelliği herkesin hakkını savunmuş olmalarıdır.”

Şenal Sarıhan da, kaos tertipleyen provokatörleri “Muhalif” kılıfına sokmasının yanı sıra, hükümet aleyhine algı operasyonuna kalkıştı.

Editör: TE Bilisim