31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde önce CHP ve İP’in çatı adayı olmak isteyen ancak tabanların tepkisi üzerine aday olamayan İdris Naim Şahin, Saadet Partisi’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuştu.

31 Mart Seçimleri kapsamında partisinin Ordu mitinginde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefinde İdris Naim Şahin vardı. FETÖ ile iltisakı nedeniyle AK Parti’den ihraç edilen İdris Naim Şahin’in, ‘Erdoğan’ın dostuyum’ diyerek oy devşirdiğini belirten Cumhurbaşkanı, terör örgütleriyle bir olup parmak sallayanlarla ne muhabbetleri ne de dostluklarını olacağını söyledi.

TAKLACIYA DERSİNİ VERİN

Saadet Partisi’nin Ordu adayı İdris Naim Şahin’e yönelik eleştirilerini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şahin’in Ordu’da yapılan her işe sahip çıkmaya çalıştığını söyledi. AK Parti’nin Ordu’ya yaptığı yatırımları kendilerine mal edenlerin Ordu’ya en büyük saygısızlığı yaptığını ifade eden Erdoğan, şehre yapılan tüm yatırımlarda sadece AK Parti’nin imza olduğunu kaydetti. Ordululara seslenen Erdoğan, ‘Bu taklacıya 31 Mart’ta gereken dersi verin ki bir daha karşınıza çıkmasın’ dedi.

KİFAYETSİZLERİ BİR KEZ DAHA SANDIĞA GÖMECEĞİZ

Terör örgütlerinin desteğini alan bir kesimin, 31 Mart Seçimleri’nde Cumhur İttifakı’nın kaybetmesini beklediğini belirten Erdoğan, istedikleri sonucu elde etmeleri durumunda Türkiye’ynin üzerine çökeceklerini söyledi. Erdoğan, her seçimde olduğu gibi 31 Mart’ta da bunları sandığa gömeceklerini ifade etti.

KANDİL’İN DESTEKLEDİĞİYLE KOL KOLASIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kandil’in partisi HDP ile ittifak yapan CHP’yi de topa tuttu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun terör yuvası Kandil’in yandaşı olduğunu, terör örgütünün siyasi kanadı HDP ile kol kola olduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilisim