CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Binyamin Netanyahu gibi Erdoğan’a saldırıp, 10 seçim kaybeden Kılıçdaroğlu, sürekli karşı tarafa kazandırarak AK Parti’li değil de kripto AKP’li olduğunu ispatladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Münbiç ve Fırat’ın Doğusu’na operasyon hazırlıklarını tamamlaması, ABD’nin Suriye’den çekilme kararı sonrası “Arz-ı Mevud” hayali darbe yiyen Siyonist İsrail’in Başbakanı Netanyahu, Başkan Erdoğan ve Türkiye’ye ağza alınmayacak hakaretler yağdırdı.

DANIŞIKLI DÖVÜŞMÜŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Netanyahu’nun alçak sözlerini seçim yatırımı olarak değerlendirdi. Ancak gerçek tabloya bakılırsa FETÖ kasetiyle göreve geldiği günden bu yana AK Parti ve Erdoğan’ın en büyük seçim kampanyası bizzat kendisi.

MİLLET HESABI KESTİ

Seçilmiş hükümeti hedef alan “Gezi” darbe girişimine arka çıkan Kılıçdaroğlu, önceden bildiği 17-25 Aralık darbe girişiminin en büyük destekçisi olup, FETÖ’nün montaj kayıtlarını Meclis’te dinletirken FETÖ’nün Türkiye’nin DAEŞ’i desteklediği iftirasını atmak için kurguladığı MİT TIR’ları ihanetinin de sözcülüğünü yaptı. Ardından 30 Mart 2014’te yapılan yerel seçimlerde AK Parti rekor oy oranı ile galip çıktı.

HENDEK TERÖRÜNE DESTEK

Kemal Kılıçdaroğlu CHP’si, 7 Haziran’ın ardından hendek terörüne arka çıktı, yerinde öz yönetimi destekledi. Aynı şekilde Kılıçdaroğlu, FETÖ operasyonlarını da engellemeye kalksa da Millet cezayı kesti. AK Parti 1 Kasım seçimlerinde yüzde 50 oy aldı.

EVET PROPAGANDASI YAPTI

16 Nisan referandumunda da en iyi “EVET” kampanyasını Kılıçdaroğlu yürüttü. Türkiye’ye istikrarsızlık, kaos, darbe ve ekonomik kriz getiren “parlamenter sistemin” neden değişmesi gerektiğini de şu dil sürçmesiyle anlatmıştı: “Cumhurbaşkanı ile başbakan ayrı partilerden olursa, anlaşamazlarsa ne olacak?” 16 Nisan’da millet yüzde 51.4 ile millet Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne “EVET” dedi. Kemal Kılıçdaroğlu, “Terör örgütü değil” dediği YPG’ye karşı Afrin’de düzenlenen harekât ve Kandil operasyonuna da karşı çıktı. 24 Haziran’da CHP’nin oy oranı yüzde 22’ye kadar gerilerken, Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52.6, Cumhur İttifakı yüzde 53.7 oy alarak zafere ulaştı.

AFRİN’E GİRMEYELİM

Şanlı Türk Ordusu, Akdeniz’e inecek terör koridoruna hançer saplamak için 20 Ocak 2018’de PKK terör örgütü işgalindeki Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Herakatı’nı başlattı. Operasyon öncesi “Afrin El Bab’a benzemez” diyerek PKK terör örgütünün propagandasını yapan Kılıçdaroğlu, Mehmetçik’in önlenemez ilerleyişini görünce “Afrin merkeze girmeyelim” ifadesiyle köşeye sıkışan hainleri kurtarmanın derdine düştü. Sıra PKK terör örgütünün kumanda merkezi, elebaşlarının bulunduğu Kandil’e gelmişti. Kılıçdaroğlu, “Orada teröristler var mı yok mu bilmiyoruz” diyerek skandala imza atmış, operasyonu sulandırmaya çalışmıştı. Ayrıca, bölücü terör örgütü PKK’nın Suriye’deki kolu YPG için de “Terör örgütü değil” diyen yine Kemal Kılıçdaroğlu’ydu.

Kılıçdaroğlu HDP’ye oy istedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran seçimlerin de de FETÖ ve PKK ile hareket etti. Kılıçdaroğlu, her 4 oydan 1’i HDP’ye diyerek PKK terör örgütünün siyasi uzantısına yüzde 10’luk seçim barajını geçirmek için CHP’lilere talimat verdi. Kılıçdaroğlu’nun ve şer ortaklarının adımları Cumhur İttifakı’na yaradı. CHP’nin oy oranı yüzde 22’ye kadar gerilerken, Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52.6, Cumhur İttifakı yüzde 53.7 oy alarak zafere ulaştı.

Yine AK Parti’ye çalışıyor

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde Kılıçdaroğlu bu kez Almanya’ya gitti. Almanya’da Soros’un kuruluşlarından Friedrich Ebert Vakfı’nda temaslar bulunan Kılıçdaroğlu, PKK terör örgütü destekçisi Sevim Dağdelen, Evrim Sommer, Cansel Kızıltepe gibi isimler sıcak temas kurarken, Fetullahçı Terör Örgütü’nün Almanya Sözcüsü Ercan Karakoyun ile de bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, Türkiye’ye dönüşünde ise işçilere sokak çağrısı yaptı planı tutmadı. Kılıçdaroğlu son olarak milli iradenin lideri Erdoğan’ı ayağından asmak, mahzende zehirlemekle tehdit eden Metin Akpınar ile Müjdat Gezen’i bağrına bastı, toplumu çileden çıkardı.

Editör: TE Bilisim