Onlar kendisini darbeci gösterdi, FETÖ’cü imasında bulundu. Akar’ın cevabı ibretlikti: “Aranızda kafasında silah varken; ‘Hayır’ diyecek kim var?”

Meclis’teki bütçe görüşmelerinde CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’den Savunma Bakanı Hulusi Akar’a hakaretamiz sözler edildi. Özel küstah ifadeler ile, 15 Temmuz’da Akar’ın darbecilere yardım ettiği iddiasında bulunarak, “Darbeye karışanlar yüzde 1,5’ken karışanlar ise yüzde 98,5 kadar. ‘Kimse birliklerini terk etmeyin’ emri verilseydi; 98,5 oradayken, söz konusu 1,5 da darbeye karışmazdı. Darbeye karışmayacakları evine yollayıp, karışacaklara kışlaları teslim ettiniz” dedi.

Yerel Seçim öncesi Kandil’in partisi HDP’yle işbirliği yapan, Almanya’da PKK’lılar ve FETÖ’cüler ile bir araya gelerek kampanya desteği isteyen CHP’nin 49 yıl Türk Silahlı Kuvvetleri’ne hizmet etmiş, emekli genelkurmay başkan ve orgeneral Hulusi Akar’a yönelik suçlamalarına cevap gecikmedi.

“TERÖRİSTLERE SESİNİZ ÇIKMIYOR”

Suriye’deki terör yuvalarını kurutan, DAEŞ’e, YPG’ye, PKK’ya meydan okuyan Türkiye’yi işgalci gösteren, ‘katliam’ yapmak ile suçlayan, Kandil Operasyonu’na ‘Orada terörist yok ki, başkasının toprağında ne işimiz var’ diyerek karşı çıkan CHP Grubu’na; Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Mustafa Kemâl’in kurucusu olduğu parti CHP’de Sayın Özel’in teröristlere dahi söylemediği, terör örgütlerine karşı söylemediği sözleri bir Genelkurmay Başkanı’na böyle söyleyebilmesi manidardır” dedi. Ayakta alkışlanan Hulusi Akar, Özgür Özel’in şahsında CHP sıralarına dönerek, “Saat 20.30 civarında içeri o alçaklar girdiler ve kafamıza tabancayı dayadılar ‘Başımıza geçeceksin’ dediler ve ben bunu reddettim. İçinizde; yatağa yattığınız zaman bir düşünün, kafanızda tabanca varken ‘hayır’ diyebilecek kaç kişi var” diye sordu.

Editör: TE Bilisim