İnsanların dini, dili, ırkı ve rengi ne olursa olsun dört kutsalı vardır ve herkes bu dört hasleti korumakla mükelleftir. Birincisi can güvenliği, ikincisi mal güvenliği, üçüncüsü namus ve onur güvenliği ve dördüncüsü akıl sağlığı güvenliği. Bunlar kutsaldır dokunulmazdır. Bunlara halel getirecek her şey de terörizmdir, anarşizmdir. Müslümanlar bu dört önemli noktanın güvenliğini yerine getirecek Nizam-ı Âlemi sağlamakla yükümlüdür.

Yıllar sonra bu milletin vahdetini, bu ümmetin vahdetini bozmak için bir fitneyi gergef gergef dokuyan Fetullahçı Terör Örgütü, İslami referanslar kullanarak bunu yaptı. Ama kudreti her şeyin üstünde olan Allah, 40 yıl mücadele edilse belki sağlanamayacak bir vahdeti, bir birliği dört saatte bu ümmete, bu millete nasip etti. Allah’ın nasip ettiği bu birliği FETÖ’ye karşı kullandığı gibi aynı ruhu PKK’ya karşı, DAEŞ’e karşı, DHKP/C’ye karşı yani her türlü teröre karşı kullanmak üzere 15 Temmuz ruhuyla bugün bu sefer Siirt meydanlarında PKK terörüne karşı nöbet tutacağız. Herkesi bu dört haslete saldırı yapan her türlü teröre karşı durmaya davet ediyoruz. Biz bu ölümlerin önünde duracağız.

Meydanlara ineceğiz! Onların meydana getirdiği korku imparatorluğuna mahkûm olmayacağız. Yolumuzu değiştirmeyeceğiz! Belli saatlerde evden çıkmamazlık yapmayacağız. Bu memleket bizimdir. Biz bu memleketin bütün sokaklarının ve meydanlarının gerçek sahipleriyiz. Hiç kimsenin bombasının korkusundan sinerek evimize çekilip perdelerimizi çekmeyeceğiz. Bütün Türkiye’deki herkesi de bu nöbetlere davet ediyoruz.

Şeytan başta olmak üzere hiçbir terörist “Ben kötüyüm” demez. Herkes iyi sloganları güzel elbiseleri giyerek insanları kandırır. DAEŞ, İslam’ı kullanarak yapıyor. PKK Kürtlüğü kullanarak yapıyor. DHKP/C solculuğu, eşitliği kullanarak yapıyor. Ama biz Müslümanlar da şunu söylüyoruz:“DAEŞ nekadar Müslüman’sa,PKK o kadar Kürt’tür. PKK ne kadar Kürt’se FETÖ de okadar Müslüman’dır.”

Biz söylemi ve eylemi çelişen;ki terörizmin en önemli özelliklerinden birisi söylem ve eylem çelişkisidir. PKK, barış diyerek katliam yapar; DAEŞ, İslam diyerek katliam yapar bütün teröristler söylem ve eylem çelişkisiyle şeytani olduklarını belli ederler. Söylem ve eylem çelişkisi içerisinde olan bütün terörist yapılara karşı Allah’ın ve Resulullah’ın (sav) kutsal saydığı bu can, mal, namus, onur ve akıl sağlığını müdafaaya çağırıyoruz…

Fatih Sevgili

Editör: TE Bilisim