AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, 15 Temmuz işgal girişimi ve arkasından yaşanan terör saldırıları ile üst aklın Türkiye üzerindeki hain planlarını yorumladı. Geçtiğimiz hafta PKK’lı teröristlerin kana buladığı Bitlis’te konuşan Demiröz, Türkiye’nin birliğinin düşmanları korkuttuğu belirtti. FETÖ ile Türkiye’yi bölemeyen üst aklın diğer terör örgütlerini devreye soktuğunu ifade eden Demiröz, şunları söyledi:

Sadece hayal kurarlar

“Bunun için her yolu deniyorlar. Milletimiz, 15 Temmuz’da kendisine kurşun sıkan canilere karşı gerekli dersi vermiştir. Ülkemizin farklı şehirlerinde bombalar patlatan taşeron terör örgütlerinin arkasındaki üst aklı tanımak gerekiyor. Bu defa üst akıl bütün terör örgütlerine FETÖ, PKK, DEAŞ ve PYD’yi bir araya getirerek, bu taşeron örgütler üzerinden ülkemizi diz çöktürmeye çalışmaktadır. Ancak hainlerin emelleri beyhude ham hayalden öteye gidemeyecek. Milletimiz bu organizatörlere fırsat vermeyecektir.”

Coğrafyanın umuduyuz

Türkiye’nin Başkomutan Erdoğan ile son 14 yılda hızlı bir büyüme yakaladığını ve mazlumların umudu haline geldiğini belirten Demiröz, 2023 hedeflerinden sapma olmayacağını dile getirerek, “Alçakça yapılan bombalı saldırılar bizi yolumuzdan alıkoyamayacaktır. Elazığ, Van, Bitlis ve Gaziantep’te yapılan terör saldırılarını lanetliyorum. Bu vesileyle şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Türkiye büyümeye ve gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimize umut olmaya devam edecektir” değerlendirmesini yaptı.

Editör: TE Bilisim