FETÖ’nün hain işgal girişimine karşı millet ruhunun şaha kalktığı 15 Temmuz’un 3. yıl dönümü bütün Türkiye’de dualarla yâd edildi. Külliye’de başlayan anma programında şehit yakınlarıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Müslüman aynı delikten 2 defa sokulamaz” ifadeleriyle bir daha darbeye teşebbüs edemeyecekler mesajı verdi.

15 Temmuz’da FETÖ’cü hainlerin hedefi olan ve bombalarla vurularak yıkılan Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletine ve devletine bağlı askerimiz, polisimiz oldukça hiçbir güç bir daha 15 Temmuz benzeri işgal girişimlerine teşebbüs edemeyecektir” ifadelerini kullandı. Hain kalkışmanın henüz ilk saatlerinde FETÖ’cü hainlerce bombalarla hedef alınmasıyla emniyet binası bina kullanılamaz hale gelirken onlarca vatan evladı şehit düşmüştü.

FETÖ ile sonuna kadar mücadele

er türlü yalan, takiye ve hileyi amaca giden yolda ustalıkla kullanan FETÖ’nün milli iradeyi ele geçirmek istediğine dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bir Müslüman bir delikten 2 defa sokulmamalı. Bizim de hatalarımız oldu ama gereğini 2010 itibariyle ortaya koyduk. Gereğini yaptık ve yapıyoruz” mesajını verdi. “15 Temmuz gecesi 251 şehit verdik. O gece ayrıca 2 bin 193 insanımız da gazilik payesiyle şereflendi” diyen Erdoğan “Milleti, bayrağı, vatanı, devleti için hayatlarını feda eden aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Yüce Mevla’m şehitlerimizi cennetiyle, cemaliyle müşerref kılsın. Onları Peygamber Efendimiz’e (sas) komşu eylesin” ifadelerini kullandı.

S-400 vurgusu

Türkiye’yi içeriden ve dışarından kuşatarak teslim almaya çalışan şer odaklarına karşı her türden tedbirin alındığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan S-400 Füze Hava Savunma Sistemi’yle ilgili de konuşarak “Alamaz diyorlardı, 8. uçak bugün geldi. Nisan 2020’de son noktayı koyarız. Hava savunma sisteminde dünyada sayılı ülkelerden biri haline geliyoruz. Hedefimiz Rusya ile ortak üretime geçmek” açıklamasını yaptı.

“Kutlu yolculuğu menziline ulaştırana kadar durmayacağız”Gündem

“Tarih, bir milletin sadece mazisi değil, istikbalinin de pusulasıdır”Gündem

90 bin camide sala sesleri yükseldi!Gündem

Editör: TE Bilisim