Arkasına AB’yi, ABD’yi, batı medyasını almasına, FETÖ ve PKK ile iş tutmasına rağmen 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunu da kaybeden, böylece 8. mağlubiyetini alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kaos çıkarmanın peşine düştü.

Referandumun ardından sallanan koltuğunu korumak, tepkileri azaltmak için YSK ve Danıştay’a giden aynı zamanda partilileri, marjinalleri sokağa dökmeye çalışan Kılıçdaroğu, TBMM Genel Kurulu’na da damga vurdu.

Hezimetten dolayı sinirli olduğu gözlenen Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da bulunduğu oturumda akla ziyan cümleler kurdu.

Başarısızlığını gizlemek için ezberlediği kelimeleri sarf eden Kılıçdaroğlu, AK Parti’nin yerli ve milli milletvekillerine ağıza alınmayacak sözler sarf etti.

MİLLETVEKİLLERİNE HAKARET

Meclis’in feshedileceği yönündeki akla ziyan iddiasını yeniden gündeme taşıyan Kılıçdaroğlu, şu skandal ifadeleri kullandı: “Milli iradeyi satıyorsunuz. Milletin iradesi kimseye teslim edilemez. Hiçbir makam, mevki TBMM’yi feshedemez. Ben bu Meclis’in itibarını korumak zorundayım. Tarih millet egemenliğini feshetme yetkisini bir şahsa veren milletvekillerini unutmayacaktır.”

Editör: TE Bilisim