Levent Gültekin / Diriliş Postası

FETÖ yapılanmasının bir numaralı isimlerinden Hakan Şükür ve Arif Erdem’in Galatasaray Kulübü’nden ihraç edilme usulü hala tartışılırken, başkan Dursun Özbek’in iki isim hakkında “Onları FETÖ’den attık, aidat konusu ise iliştirilmiş oldu’ açıklamaları aidatlarını yatırmamış diğer üyelerin ihraç edilme düşüncesini gündeme getirdi.

Tüzüğe göre 4 yıl aidatını yatırmamış bir üyenin kulüple direkt olarak ilgisi kesilirken, aralarında Tanju Çolak, Tugay Kerimoğlu ve Hasan Şaş’ın bulunduğu efsane isimlerin yaklaşık 6 senedir aidat ücretlerini yatırmadığı, bu 3 üyenin önümüzdeki günlerde ihraç edileceği iddia edildi.

Uzun bir süredir aidat ücretini ödemeyen hatta bazı gazetelerde Galatasaray’dan ihraç edildiği yönünde haberler yapılan Tanju Çolak konuyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. 6 yılı geçkin bir süredir aidat ödemediğini söyleyen Çolak’ın hemen harekete geçtiği belirtirken kulübün aidatlarını ödemeyen üyeler için Galatasaray yönetiminin son bir çağrıda bulunacağı öğrenildi.

İşte Tanju Çolak’ın diğer açıklamaları…

Evet uzun bir süredir aidat konusunu ihmal ettim. İhraç konusunda ise buna engel olmak için elimden geleni yapıyorum kulüpten aldığım bilgilere göre yönetim önümüzdeki günlerde bir çağrıda bulunacak ve bizde diğer ödemeyenlerle birlikte gidip aidatlarımızı yatıracağız. kulüpte 1800’e yakın böyle ödeme işlemlerini geciktiren isimler var, hatta benimle beraber Tugay Kerimoğlu, Hasan Şaş gibi efsaneler de var. Şu anda yönetimin belirleyeceği günü bekliyoruz.

Editör: TE Bilisim