MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “3 Mayıs Milliyetçiler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  Bahçeli mesajında, bugünün, müstesna bir uyanışın adı, muazzez bir uyanıklığın ahlakı, muhteşem bir mücadele ufkunun anısı olduğunu belirtti.

Bahçeli, 3 Mayıs’ı, “haktan, halktan ve hakikatten yana olanların inançlı duruşu” olarak niteleyerek, bu tarihi duruşun, zaman içinde dalga dalga büyüdüğünü, gittikçe alanını genişleterek, toplumsal zeminde kökleşip milliyetçi bir harekete istikamet çizdiğini vurguladı.

“…TARİHİ SORUMLULUĞUMUZ”

Milliyetçiler Günü’nün, zulme, çileye, haksızlığa, iş birlikçiliğe sabır, akıl, iman ve azimle meydan okumanın ifade kudreti olduğunu vurgulayan Bahçeli, “Bilinmelidir ki Türk milliyetçileri her zaman ve her seviyede milli birlik ve kardeşlikten yanadır. Yanlışa ‘yanlış’ demek, hıyanet ve karanlığın karşısında milli ve ahlaki tavır göstermek hem vakarımızın gereği hem de üstlendiğimiz milli görevin gayesidir. Türk milletine tuzak kuranlardan hesap sormak, Türkiye’ye parmak sallayanlara haddini bildirmek tarihi bir sorumluluğumuzdur” dedi.

“MİLLETİN BEKASINI MUTLAKA KORUYACAĞIZ”

Küresel tehditlerin, bölgesel tehlikelerin, emperyalist kuşatmaların tesirsiz hale getirilip püskürtülmesi hususunda dün olduğu gibi bugün de kararlarının kesin, duruşlarının kati olduğunu ifade eden Bahçeli mesajında şunları kaydetti: “Elbette bir olacağız, sağlam birlikteliğimizle ülkemizin ve milletimizin bekasını mutlaka koruyacağız. Türkiye Cumhuriyeti kendi kaderine kendisi yön verecek, Cumhur İttifakı da istikbalin mimarı, istiklalin muhafızı olacaktır.”

MHP lideri Devlet Bahçeli “PKK ve FETÖ 31 Mart’ta CHP’ye çalıştı”Siyaset

Editör: TE Bilisim