Dün, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in suikast ile katledilişinin 12. yıl dönümüydü. Hrant, binlerce seveni tarafından öldürüldüğü yerde anıldı. Türkiye sevdalısı gazeteciyi istismar edenler de vardı.

Seçim akşamlarının rengarenk yüzü siyonist FOX’un sunucusu Fatih Portakal, yine provokasyona kalkıştı, bu seferki malzemesi Hrant Dink’ti. Dink cinayetinin çözülemediğini ve bu durumun sorumlusunun devlet olduğunu ima eden Portakal, “12yıl… Katili belli, azmettiricisinin adı biliniyor, büyük abi kim onu da ögrendik. Ve düğüm bu kadar çözülebildi. Veya çözülmesi bu kadar istendi. Hepsi bu olabilir mi? Cinayetin ardındaki karanlık ne kadar derin? Bilinemeyecek gibi duruyor” paylaşımıyla algı operasyonu yaptı. Fatih Portakal’ın iddia ettiği gibi Dink davasını karartan devlet değil, işgalci terör örgütü FETÖ’ydü. Dink cinayetinin üstünün örtülmesinde kilit rollerden biri de FOX’un tutuklu haber Müdürü Ercan Gün oynadı.

Hrant Dink

ERCAN’A SOR ANLATSIN

Fatih Portakal, Hrant Dink suikastinin işbirlikçisi Ercan Gün için tüm Türkiye’nin gözü önünde “Çok özledim” demiş, FETÖ’cü hainin tutuklanmasının ardından “Enseyi karartma Ercan” diyerek ihanete sahip çıkmıştı. Öte yandan Portakal’ın istismarına gazeteci Nedim Şener’den çok sert cevap geldi.

Ercan Gün’ün FOX’un haber müdürü olduğuna dikkat çeken Gün, portakal’ı şu sözlerle yerden yere vurdu: “Yahu Haber Müdürün Ercan Gün o karanlık düğümün en önemli parçası ve suikast davasının tutuklu FETÖ’cü gazetecisi. Sizin ekranı kullandı cinayeti karartmak için. Ziyaretine git sana daha fazlasını anlatsın”

Editör: TE Bilisim