FETÖ’nün gerçek yüzü bir kez daha tescillenirken, Almanya’nın ikna olması için ne kadar daha kan akması gerektiği bilinmiyor.

15 Temmuz’da 251 vatan evladını şehit eden, Meclis’i bombalayan işgalci terör örgütü FETÖ, kanlı yüzünü Almanya’da da gösterdi. FETÖ daha önce sadece ihbar ederek hedef aldığı Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’nin (DİTİP) üyelerine bu kez kanlı saldırılar düzenlemeye başladı. Almanya’daki FETÖ vahşetini Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, sosyal medya hesabından yaptığı şu açıklamayla duyurdu:

DAHA NE OLSUN?

“Önceki gece Avrupa’nın göbeğinde DİTİB Bretten Yeşil Camii Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Çelik, FETÖ’cü teröristler tarafından bıçaklandı. Vatandaşımızı arayarak geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. FETÖ’nün nasıl bir suç şebekesi olduğunu anlamak için daha hangi felaketlerin yaşanması gerekecek!”

FETÖ’YÜ AKLAMAYA DEVAM

Almanya’da da kan dökmeye başlayan FETÖ için Alman İstihbarat Servisi (BND) Şefi Bruno Kahl, “15 Temmuz’un arkasında Gülen’in olduğuna dair kanıt yok” diyerek alçak örgütü aklamaya kalkmıştı. Türkiye’nin iade taleplerine “Bağımsız yargı” oyalamasıyla karşılık veren Almanya’da işgalci terör örgütünün, 30’dan fazla okul görünümlü terör yuvası, binlerce ışık evi, 12 yayın organı, Türkiye’nin klasörlerce belge sunmasına rağmen faaliyet yürütmeye devam ediyor. FETÖ’nün Avrupa imamı Abdullah Aymaz, Almanya’da örgütün ihanet planlarını yürütmeye devam ediyor. FETÖ’nün Almanya Sözcüsü Ercan Karakoyun, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Frederick Ebert Vakfı’nda rahatça boy gösterebiliyor. 17-25 Aralık darbe girişimi savcısı Celal Kara ile FETÖ’nün yargıdaki baş hainlerinden Zekeriya Öz, firar ettikleri Almanya’da rahatça yaşadıkları gibi bizzat BND tarafından korunuyor. Ayrıca Almanya’nın himaye ettiği FETÖ’cü hain sayısının 15 bini geçtiği biliniyor.

SARAYLARDA AĞIRLIYORLAR

FETÖ’nün Türkiye’ye kurduğu küresel kumpas olan MİT TIR’ları ihanetinin medya ayağının elebaşı casus Can Dündar, Merkel hükümeti tarafından saraylarda ağırlanıyor. Söz konusu kanlı saldırının ardından Almanya’nın FETÖ’ye karşı nasıl bir tutum içerisinde olacağı merak ediliyor.

Editör: TE Bilisim