Sahte kasetler, montajlarla 17-25 Aralık darbe girişiminde hükümeti devirmeye kalkışan, 15 Temmuz’da ise Türkiye’nin varlığını ortadan kaldırmaya çalışan Fetullahçı Terör Örgütü’nün milyar dolarlık himmet havuzunu oluşturmada kullandığı sapkın vaatler Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın FETÖ’cü avukatlara yönelik hazırladığı iddianamede deşifre edildi.

Ver paralı affedelim

Savcılık, sahte Mehdi FETÖ elebaşı Gülen’in himmet parası verenler arasında ayrım yapmadığı hatta haçlılar ve siyonistleri de örgüt bünyesine kattığını belirtti. FETO’ya göre, himmet verenlerin anayasal suçlardan ve dini yasaklardan muaf tutulduğu vurgulanan iddianamede şu ifadelere yer verildi: “Bu örgütün içerisinde her türlü suça bulaşmış, alkol müptelası, kumarbaz, hırsız, tefeci, rüşvetçi kişiler de vardır. Ancak örgüt anlayışında, dini vecibelerin yerine getirilmesi veya Kur’an’ın yasakladığı eylemlerden kaçınmaktan ziyade,’para’ öncelik arz ettiğinden, himmetini veren kişinin işlediği suçun veya günahın bir önemi bulunmamaktadır. Meşru olmayan yollardan elde edilen kazançtan örgüte istenen pay verilmişse, işlenen günahın ya da suçun üzeri örgüt tarafından organize şekilde örtülmektedir.”

İçtiği su bile kutsalmış

FETÖ’nün baş teröristi Gülen’in kendisini insan üstü gördüğünü, hatta içtiği suyun bile kutsal olduğunu dile getirdiğini, örgüt militanlarının ise alçak elebaşının sözlerini tartışılmayacak emir olarak kabul ettiği ortaya çıkarılan iddianamede, Pensilvanya şeytanının kirli yüzü şöyle dile getirildi: “Sözde lider Gülen, söyledikleri ve yazdıklarıyla bağlı olmayıp ilahi bir emir olarak kendini din, ahlak, hukuk kurallarıyla bağlı saymamakta, örgütünü ve kendini, devlet düzeninin içinde değil önünde, üstünde görmektedir. Örgüt mensuplarına göre söylediklerine aykırı hareket etme, onları değiştirme, her türlü yasağı kaldırma, yepyeni bir yasak getirme yetkisini haiz ve daha da önemlisi dini hükümleri değiştirebilen bir otorite, insanüstü bir varlık olarak kabul edilmektedir.”

Editör: TE Bilisim