Saadet Partisi Genel Merkezi’ni haciz ettirerek boşaltan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Babamın binasını size mi bırakacaktım” diyerek rest çekti. Saadet Partisi’nin aylardır Necmettin Erbakan Vakfı’na kira ödemediğine dikkat çeken Erbakan, ağır ifadeler kullandı. Saadet Partisi Yönetimi ile arasındaki ‘yüksek gerilim’ artan Fatih Erbakan, mevkidaşı Temel Karamollaoğlu’nu “İngiliz hayranı, Kürdistan projesi parçası, FETÖ’yle iltisaklı” olarak gösterdi. Çiçeği burnunda siyasetçi, babasının mirası Saadet Partisi’ni yönetenlerin hatalarını sıralayıp, ‘Yeniden Refah’ diye ortaya çıktıklarını söyledi. Temel Bey’i ‘İngiliz maşası’ gösteren Erbakan, “İngiliz tipi sekülerizm istiyoruz” sözlerini hatırlattı.

İngiliz maşası

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam’ın, “Kürdistan’ı tanıyacağız” sözünü hatırlatan Erbakan, ihanet örgütü FETÖ’cüler ile ‘kirli ilişkileri’ deşifre etti. Fatih Erbakan, “Millî Görüş geleneğini ve 23. Başbakan olan babamın savunduklarını devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu işaret eden Erbakan, “Genel başkan çıkıyor, diyor ki; ‘Biz aslında sosyal demokratız.’ Yahu; İngiliz’den ne hayır, fayda gördün ki… Millî görüşte olduğunu iddia edenlerin, İngiliz ile iş tutması kabul edilemez” değerlendirmesinde bulundu.

Siyonizm gölgesi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Saadet Partisi’nin FETÖ ile bağlantısını da açıklayarak, “Genel başkan diyor ki; ‘FETÖ, Türkiye’nin en hayırlı hareketi.’ Öyleyse siz, millî görüş niye var? Babam 40 yıldır, ‘FETÖ, siyonisttir; İsrail projesidir, CIA’dır’ dedi. Zaman Gazetesi için pasta kesen başkan, ‘Fetullah Gülen’i özledik. Gönüllü avukatı olurum’ diyor. ‘FETÖ’cüler silah taşımayı bilmez’ diyor. CHP’yle ittifak yapılıyor. 50 yıl sonra Elazığ’dan Saadet Partisi oyları ile vekil çıkarılıyor. Bir başkası, ‘15 Temmuz’da iki batıl savaşını gördük’ diyor. Milletin evladına ‘batıl’ deyip nasıl millî olabilirsin ki” diye sordu.

Editör: TE Bilisim