FETÖ terör örgütünün Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başkomutanı’na ve meşru hükümete yönelik kalkıştığı darbe girişimin ardından hürriyetine ve iradesine sahip çıkmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inen ve tek yürek halinde tanklara, toplara meydan okuyarak çok kısa bir süre zarfında darbeyi püskürten necip milletimizin çeşitli ayrımlarla kategorize edilmek istenmesi ve provokasyon girişimleri endişeyle izleniyor.

Toplumda çatışma çıkarmak isteyen kötü niyetli çevreler var. Halkımız da, devletimiz de bu kirli oyunlara müsaade etmeyecek, farklılıkları zenginlik ve renklilik olarak görecektir. Ama yine de dikkat edelim; muhtemel ikinci dalga, ‘sivil provokasyon’ olmasın!

UCU DIŞARIDA AJANLAR İŞBAŞINDA

İdeolojik görüş ve yaşam tarzı farkı olmaksızın alanlara inen, hep bir ağızdan İsitiklâl Marşı okuyup ellerindeki Türk bayraklarını coşkuyla sallayan milletimizi tıpkı eski Türkiye’de olduğu gibi “Alevi-Sünni” ve benzeri nedenlerle ayrıştırmak, asker ve polisi karşı karşıya getirmek, toplumda korku ve panik havası meydana getirip aklıselimi devreden çıkarmaya çalışmak gibi provokasyonlara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirten yetkililer, vatandaşları özellikle yabancı basın temsilcilerinin provokasyon tehdidine karşı uyararak bu tür durumlarla karşılaşılması halinde güvenlik birimlerinin derhal haberdar edilmesi gerekliliğinden söz etti. Biz de Diriliş Postası olarak bu endişeyi paylaşıyor ve kahraman milletimizi her an itidalli davranmaya davet ediyoruz. Unutmayalım; biz birlikte Türkiye’yiz…

Editör: TE Bilisim