İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ismi geçen CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde ittifak kurulması halinde en çok oyu HDP, daha sonra ise AK Parti’li seçmenden alacağını iddia etti.

Meclis’te düzenlediği basın toplantısında konuşan Gürsel Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığının geçerli olduğunu belirterek, bu kararı vermeden önce yaptırdığı araştırmanın kendisini cesaretlendirdiğini söyledi. Tekin, yerel seçimlerde ittifak kurulması halinde İstanbul’da CHP adayının diğer partilerden en çok oyu, sırasıyla HDP, AK Parti , İYİ Parti ve Saadet Partisinden alacağını öne sürdü.

FAL BAKTIRMIŞTI!

CHP’li Gürsel Tekin, geçtiğimiz günlerde yerel seçimler için fal baktırdığını açıklayarak, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’nın görüldüğünü” ifadesini kullanmıştı.

KRİZ TETİKÇİLİĞİ PEŞİNDE!

Daha önce Kapalıçarşı’da Cuma namazı vaktinde kapalı dükkanlar önünde fotoğraf çektiren Gürsel Tekin, algı operasyonuyla “Esnaf kan ağlıyor. Ekonomik kriz bellerini kırdı. Kuyumcular iş yapamıyor” iddiasında bulunmuştu.

Diriliş Postası’nın gündeme taşıdığı manipülasyon boşa çıkınca Tekin, cevap verememişti. Şimdi de fallara umut bağlayarak, “Başkan adaylığını gördüğünü” ifade etti. Her fırsatta kriz ve kaos sözcülüğü yapan Tekin, çözümün kendisinde, çözümün CHP’de olduğunu iddia etti. FETÖ’yle kuvvetli bağları olan Gürsel Tekin’in İstanbul adaylığı resmen açıklanmasa bile, kahve falı mizanseniyle partisi CHP’nin Yerel Seçimler’de ‘İstanbul’ için kendisini düşündüğünü ortaya koymuş oldu.

Gürsel Tekin’in başkanlığı ‘fallara kaldı’Türkiye CHP’de Tekin, AK Parti’de KurtulmuşTürkiye

Editör: TE Bilisim