Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından en çok konuşulan ikinci isim olan Canan Kaftancıoğlu’nun geçmişi gün geçtikçe ortaya çıkmaya devam ediyor. CHP İstanbul İl Başkanı olan Canan Kaftancıoğlu’nun sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlar öfke patlamasına neden oldu.

Özellikle 15 Temmuz gecesinde yapmış olduğu paylaşımlar bu millete ve bu devlete karşı nasıl bir kin beslediğine dair kanıt niteliğinde. İstanbul’un ve Ankara’nın göbeğinde hainlerin bombaları altında ezilmeyen ve vatan için canlarını feda eden 250 şehidin ve iki binden fazla gazinin gözlerinin içine bakacak cesareti olmayan Canan Kaftancıoğlu o gece şu tweetleri paylaşmıştı:

”İNANDIĞINIZ ALLAH’INIZ SİZİN DE BELANIZI VERSİN”

Yüzyıllardır İslamla yoğrulmuş ve bedeli ne olursa olsun İslam kalmış bu coğrafyada, bu topraklarda herhangi bir siyasetçinin ”İnandığınız Allah’ınız” şeklinde oldukça cüretkar bir ifade kullanması hem de bunu darbe gecesi yapmış olmasının nasıl bir açıklaması olabilir? Bu topraklarda birliği ve huzuru bozmak isteyenlerle aynı lisanı konuşuyor Canan Kaftancıoğlu.

HDP – CHP İTTİFAKINI ELEŞTİRENLERE SERT TEPKİ

PKK’nın siyasi uzantısı BDP (HDP) ile ortak hareket ettiklerini söyleyen Kaftancıoğlu, PKK’nın yapmış olduğu katliamlara ve saldırılara alkış tutarcasına tweetler atmıştı.

”TARİHTE BUGÜN: ERMENİ SOYKIRIMI”

Bu millete karşı yapılan ve yapılacak bütün kötülüklerin destekçiliğini ve sözcülüğünü üstlenen Canan Kaftancıoğlu, ”sözde” Ermeni Soykırımı hakkında bu topraklarda yaşayan hiçbir vatanseverin kabullenemeyeceği iftirayı açıkça dile getiriyor. Bu iftirayı aziz milletin üzerine atmaktan kaçınmayan Canan Kaftancıoğlu, kısa süre önce ise bu tweeti hesabından sildi. İşte o tweet ve dahası…

FETÖ’nün ve HDP’nin İmamoğlu mutluluğuGündem

“İstanbul’da HDP ve İP’le ortağız”Gündem

Editör: TE Bilisim