Hain darbe girişimiyle Türkiye’yi vesayet altına alamayan Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) firari ve cezaevinde bulunan üyeleri, her seçim dönemi yeni bir kahpeliğe soyunuyor. Türkiye’ye karşı terör örgütü PKK ile bile işbirliği yapmaktan geri kalmayan FETÖ’cüler, yıllardır denedikleri kaos planları boşa çıkınca en son 31 Mart Yerel Seçimleri’nden medet umdu. Açık açık Kandil’in siyasi ayağı HDP ile ittifak kuran CHP’yi destekleyen hainler, seçimlerden beklentilerini açık açık dillendirmeye başladılar.

FETÖ firarilerinden Emre Uslu, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde büyük usulsüzlüklerin yaşandığı İstanbul’da Zillet İttifakı’nın adayı Ekrem İmamoğlu’nun kampanyasının arkasında FETÖ’nün bulunduğunu ima edercesine paylaşımlar yaptı. İmamoğlu’nun seçim sürecindeki kampanyası ile son olarak Beşiktaş-Başakşehir arasındaki oynanan maça giderek tribünlere oynamasını Uslu, “Bu kampanyanın arkasında çok çok akıllı bir akıl var” ifadeleriyle sahiplendi.

“İSTANBUL’U CHP’YE BİZ KAZANDIRDIK!”

İstanbul’daki seçim sonuçları henüz kesinleşmemesine rağmen Emre Uslu, CHP’nin Ankara ve İstanbul’daki seçim sonuçlarına ilişkin de, 17-25 Aralık kumpasını yürüten FETÖ’cü eski emniyet mensupları ve eski savcılara başarı payı çıkardı.

FETÖ’nün emniyet mensuplarıyla savcılarının fotoğrafını paylaşan firari hain, CHP ve İstanbul’un bu insanların soruşturma dosyalarıyla kazandığını iddia etti. Uslu, o dosyaların seçim kampanyası sırasında kullanıldığına da işaret ederek, CHP’yi bu isimleri dile getirmediği gerekçesiyle de ilkesizlikle suçladı.

FETÖ’nün CHP’nin seçim sonuçları üzerinden Ankara ve İstanbul’u sahiplenmesi, yine HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin de aynı yöndeki açıklamaları, yerel seçimlerde Zillet İttifakı’nın millete mi, terör örgütlerine mi hizmet ettiği şüphesini akıllara getiriyor.

Editör: TE Bilisim