“Afrin’e gitmeyelim, Suriye’de ne işimiz var” diyerek PKK’lı teröristleri, “Kontrollü darbe” safsatası ve mağdur edebiyatıyla da FETÖ’cü hainleri korumaya çalışan CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, milli iradenin yüzde 52.6’sının oyu ile seçilen Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı idam ve darbeyle tehdit eden, Metin Akpınar ile Müjdat Gezen’in de imdadına yetişti.

Erdoğan’a yönelik tehditleri görmezden gelen Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın skandal iki isimle ilgili “sanatçı müsveddeleri” yakıştırmasını eleştirerek, şu skandal sözlerle darbe sevicilere arka çıktı:

ERDOĞAN’A HAKARET ETTİ

“Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’e yapılanları kabul etmiyoruz. Seni herkes eleştirebilir. Haddini bileceksin. Orada beni daha çok eleştirdiler, ben bir şey diyor muyum? Bir yanlışımız vardır elbette dile getirilir. Ama siz buna tahammül edemiyorsunuz. Anayasa sana tarafsız olman gerektiğini söylüyor. Sen tarafsız mısın? Müsvedde diyor bir de. Müsveddenin ne olduğunu öğrenmek istiyorsan aynaya bak gerçek müsveddeyi göreceksin.” Kılıçdaroğlu’nun rezaletleri daha sonra katlanarak arttı.

CHP VE DEMOKRASİ

Başkan Erdoğan’ı darbeci Kenan Evren’e benzeterek haddini aşan Kılıçdaroğlu, “Demokrasi konusunda aşık atılamayacak tek parti var, o da Cumhuriyet Halk Partisi’dir” ifadesiyle 27 yıllık dikta döneminde demokrasiye kara çalan partisini aklamaya kalktı.

MİZAH DİYEREK KIVIRDILAR

Kılıçdaroğlu’nun savunduğu Metin Akpınar, Erdoğan’a yönelik olarak, “Ayağından asarlar, mahzende zehirlenir, darısı kimin başına” diyerek tehditler savurmuş, Müjdat Gezen de “Haddini bil” ifadesiyle parmak sallamıştı. Daha sonra savcılık tarafından ifadeye çağırılan ikili “O sözleri mizah amaçlı söyledik” sözleriyle çark etmişti.

Editör: TE Bilisim