15 Temmuz’da FETÖ ile Türkiye’yi parçalamak isteyen, ancak millet karşısında hezimete uğrayan üst akıl,  Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğindeki Türkiye’nin,  işgal altındaki Suriye ile Irak’ı askeri operasyonlar ve bağımsızlık isteyen bölge halkına verdiği destekle, özgürleştirmeye başlaması sonrasında iyice kurdurdu. Üst akıl yarım asırdır olduğu gibi Türkiye’yi durdurmak için yine bilindik taktiğini uygulayarak PKK ve DAEŞ terör örgütünü hareket geçirdi.

18 şehit 26 yaralı

Eli kanlı terör örgütü PKK, Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki Durak Karakolunun bulunduğu bölgeye 5 ton bomba yüklü kamyonla saldırı düzenledi.  Saldırı sonucu yolda yaklaşık 10-15 metre çapında ve 6-7 metre derinliğinde bir çukur oluştu, karakolun nizamiyesinde de ağır hasar meydana geldi.  Alçak saldırıda 10’u asker 8’i sivil vatandaş olmak üzere 18 kişi şehit oldu, 26 kişi ise yaralandı. Öte yandan  Saldırı sonucu yolda yaklaşık 10-15 metre çapında ve 6-7 metre derinliğinde bir çukur oluştu, karakolun nizamiyesinde de ağır hasar meydana geldi.

Arka arkaya saldırdılar

Üst akla yeni işgal zeminleri açan ve Müslüman topraklarının tamamında kaos aracı olan DAEŞ terör örgütü ise,  PKK’nın saldırısında saatler sonra Musul’u kurtarmak için Başika’daki bulunan Türk askerine saldırı düzenledi.  Başika yakınında bulunan Gedu üssüne yapılan saldırıda can ve mal kaybı yaşanmazken, DAEŞ mevzileri anında yerle bir edildi. Ayrıca, örgüte ait bir İnsansız Hava Aracı düşürüldü.  Irak’ın kukla Başbakanı İbadi’nin Türkiye’yi işgalci güç sayması ve ABD’nin de bunu desteklemesi sonrası yapılan saldırı kafalarda soru işareti bıraktı.

Millet ile birlikte terörü bitireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Şemdinli’de şehit düşen 18 vatan evladı için yayınladığı başsağlığı mesajında, son teröriste kadar mücadelenin süreceğini ifade etti.  Alçak saldırıyı lanetlediğini belirten Cumhurbaşkanı,  Türkiye’nin ödediği bedellerin boşa gitmeyeceğini belirterek, “Devletimiz, tüm kurumlarıyla, milletimizle el ele vererek, bölücü terör örgütünü eylem yapamaz hale getirmekte kararlıdır. Devletimizin ve milletimizin bekası için, yurt içinde ve yurt dışında, her türlü siyasi, diplomatik, askeri tedbiri almakta kararlıyız”

Terör destekçileri hala Meclis’ten talimat veriyor

Türkiye içeride ve dışarıda terör örgütlerinin hedefi olurken, PKK’nın meclisteki uzantısı HDP’li sözde vekillerin dokunulmazlıkları kaldırılmış olmasına rağmen hala yasal bir yaptırıma tabi tutulmaması vatandaşın tepkisin i çekiyor. HDP’li sözde vekiller, işgal ettikleri koltuklarından teröristlere talimat vermeye devam  ediyor.

Editör: TE Bilisim