Oy oranları her geçen gün eriyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ‘düşmanlık’ üzerinden var olmaya çalıştığını aktaran MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, hiçbir teşkilatın tahriklere kapılmaması ve genel merkezin talimatları dışında hareket etmemesi uyarısında bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’dan teşkilatlara ‘Meral Akşener’ konusunda kritik bir uyarı geldi. İyi Parti’ye oy verenlerin ciddi pişmanlık yaşadığını ve İyi Parti’nin başta Ankara olmak üzere pek çok yerde oy kaybettiğini iddia eden Yalçın, “Çözülme sürecine giren ve düştüğü açmazdan çıkmanın yolunu MHP karşıtlığında arayan İyi Parti’lilerin çıkışları ciddiye alınmamalıdır. Onların istediği, MHP mensupları ve Ülkücü gençlerin tahriklere kapılarak taşkınlıklarda bulunmasıdır” dedi.

“BAHÇELİ NE DERSE O”

Meral Akşener ve İyi Parti’lilerin mağdur edebiyatı yapmak için birçok yönteme başvurduğunun tespitini yapan Yalçın, bu tuzağa düşülmemesi çağrısında bularak, şunları söyledi:  “Yapılacak herhangi bir izinsiz ve ölçüsüz eylem, dağılma sürecine giren bu yapay oluşum için besin kaynağı, hayat öpücüğü olacaktır. Bu itibarla il ve ilçe teşkilatlarımız Genel Merkez’in bilgisi ve talimatları dışında tansiyonu yükseltecek, siyasi atmosferi ısıtacak, hareketlerden kaçınmalıdır. Yerel seçimler yaklaşırken Devlet Bahçeli’nin beyanları dikkatle değerlendirilerek bu doğrultuda istikamet belirlenmeli, kendi başına karar verilip kişisel veya toplu eylemde bulunulmamalıdır.”

Büyükataman: İP denen partinin tek derdi MHP’dirTürkiye

Akşener, “FETÖ” ağzıyla konuştuTürkiye

Editör: TE Bilisim