İlyas Say/Diriliş Postası

17-25 Aralık kumpasları ile 15 Temmuz darbe girişiminden sonra soluğu yurt dışında alan FETÖ’cülerin, karın ağrısı dinmek bilmiyor. Türkiye’de kaos ve iç karışıklık çıkarmak için algı operasyonlarına imza atan örgüt üyelerinden firari Hakan Şükür, FETÖ’cüler hakkında “hain, terörist” diyenlere tehdit savurdu.

İnsanları fişleme konusunda mahir olan örgütün bu özelliğini de sözleriyle bir kez daha vurgulayan FETÖ’cü Şükür, şu mesajları yazdı:

“He bu arada, başkasının ağzı ile konuşup hain, terörist deyip binlerce haber yapan, caps hazırlayan herkesi de kayıt altına alıyoruz. O zaman ağababalarınız mahkeme masraflarını ve tazminatları öder zannetmeyin. Tekraren; yalanın acelesi vardır; hakikat sabırlıdır.”

“KENDİ KULLANACAĞIN BEYNİN DE YOK”

Örgüt üyesi Şükür’ün paylaşımının altında çok sayıda tepki mesajı yazıldı. Kısa sürede çok sayıda medya kullanıcısı, firari FETÖ’cüye, “Siz kimsiniz, kime terörist diyenleri kayıt altına alıyorsunuz” sorusunu yöneltti.

Gazeteci Nedim Şener de FETÖ’cü Şükür’ün mesajları üzerine kendi Twitter adresinden bir paylaşımda bulundu. Şener, “Ne oldu? Hani fişliyordun, caps alıyordun FETÖ’cü Hakan Şükür. Şimdi de engelledin mi? Nerede sende dediğini yapacak o yürek? Hadi engelledin de niye yazdığını sildin? O bedenin de kendi kullanacağın beynin yok biliyorum, yüreğini de mi kaybettin korkak” mesajıyla adeta bir ders verdi.

Vatan hainlerine af yok!Gündem

Editör: TE Bilisim