Asılsız iddialarıyla çok kez rezil olan CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini hedef aldığı yalanları da elinde patladı. Her zamanki gibi elinde belge olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, tek bir iddiasını ispatlayamadı. Emperyalizmin talimatıyla 80 milyona yalan söyleyen Kılıçdaroğlu’nun istifa edip, etmeyeceği merak konusu oldu.  

Sabri İşbilen / Diriliş Postası

2009’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterildiği tarihten bu yana sürekli “Elimde belge var” sloganları atıp Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan ancak hiçbir şekilde iddialarını ispat edemeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD’nin Türkiye’ye yönelik kumpasına destek için geçtiğimiz günlerde “Sevgili Erdoğan, çocuklarının, dünürünün, eniştenin, kardeşinin, eski özel kalem müdürünün, yurt dışında, vergi cennetinde bir şirkete milyonlarca dolar para gönderdiklerini biliyor muydun?” ifadeleriyle rezaletine bir yenisini eklemişti. Kılıçdaroğlu’nun iddialarına karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan ise iddiaların ispat edilmesi durumunda görevini bırakacağını belirtmişti.

Tek belge gösteremedi

FETÖ kasetiyle CHP’nin başına geçen ve alçak örgütle ittifakını sürdüren Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine yönelik alçak iddialarını yine ispatlayamadı. Eline nereden verildiği belli olmayan kağıtları Grup Toplantısı’nda salladı ancak yalanlarını destekleyecek tek belge gösteremedi. Kılıçdaroğlu, ABD’nin Türkiye’yi teslim alma projesine yönelik yalan beyanda bulunması kahraman milleti çileden çıkardı. CHP liderinin üstü örtülemez rezaletini AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Haydar Ali Yıldız ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Diriliş Postası’nı yorumladı.

Hep aynı tezgah

Kılıçdaroğlu’nun sokak eylemleri çıkartıp Türkiye’yi karıştırma hesaplarına girdiğini ifade eden Metin Külünk, CHP liderinin FETÖ’nün yancısı olduğunu vurgulayarak, “Bu filmi daha önce Gürcistan, Ukrayna ve Kırgızistan’da gördük. Bu filmi 17-25 Aralık darbe girişiminde gördük. Kılıçdaroğlu, iddia ettiği hiçbir şeyi delillendirememiştir. Bunun için de sokağa mesaj vermek istemektedir. Milletimiz bu oyunu da bozacaktır. Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ’nün tetikçisidir. Kılıçdaroğlu iddiaları ispat edemeyerek, müfterilik kimlik belgesini Meclis kürsüsünden almıştır” dedi.

Patronları görevden alır

CHP liderinin istifa edip etmeyeceği konusunu değerlendileren Külünk, etik olan istif olduğunu ancak Kılıçdaroğlu’nun bunu yapmayacağını dile getirerek, şunu söyledi: “Tetikçi ancak görevi bittiğinde, göreve getirenler tarafından kulağından tutulup atılır.”

Ne dediyse boş çıktı

Haydar Ali Yıldız ise 7 düvelin Türkiye’ye karşı siyasi ve ekonomik şekilde saldırıya geçtiğini, birlik mesajları vermesi gereken Kılıçdaroğlu’nun ise Türkiye’nin aleyhine çalıştığı tespitinde bulunarak, şunları kaydetti: “Birliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemde ikilik çıkaran bu tip açıklamaları esefle kınamak gerekir. Uluslararası kumpas olduğu açıkça belli olan Zarrab davası ve diğer kumpasların taşeronu olmamak gerekiyor. Bir siyasetçi her şeyden önce söylediği sözün nereye varacağını hesap etmeli. Boş çıkan açıklamalarla cibilliyetinin gereğini yapıyor. Kılıçdaroğlu istifa etmeli. Kılıçdaroğlu’nun bugüne kadar açıklamayacağım, ispat edeceğim dediği ne varsa boş çıktı. Milletimiz bunlara inanmıyor. İstifa etmesi gerekiyor ama her zamanki gibi gereğini yapacağını düşünmüyorum.”

Milletvekilliğini bırakmalı

Siyasetçilerin bilgi ve belgeyle konuşması gerektiğinin altını çizen Selçuk Özdağ da, emperyalizmin değirmenin su taşıyan Kılıçdaroğlu’nun foyasının bir kez daha ortaya çıktığını dile getirerek, “Eğer Anamuhalefet partisi lideri belgesiz konuşuyor, insanları da töhmet altında bırakıyorsa bu adam siyasetçi değildir, anamuhalefet lideri hiç değildir. Belgesiz konuşanlar, iddialarını ispat etmeyenler müfteridirler. Kılıçdaroğlu, müfteri pozisyonuna düşmüştür. Cumhurbaşkanımızın çağrısı açıktı; ‘İspat edin istifa edeyim’ bu kendisinden emin olan insan sözüdür. Karşı tarafın iddası balon çıkmıştır, Kılıçdaroğlu, siyaseti, milletvekilliğini bırakmalıdır” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim