Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Nevşehir’de AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Bakan Pakdemirli, AK Parti hükümeti döneminde sürekli gelişmekte olan Türkiye’nin önünü kesmek için sürekli hamleler yapıldığını ancak Türk milletinin karşı duruşuyla bu hamlelerin boşa çıkarıldığını ifade etti. Pakdemirli, 31 Mart 2019 Seçimleri’nde AK Parti’nin oy oranını koruyarak millete hizmet etmeye devam edeceğini kaydetti.

SADECE BELEDİYE BAŞKANI SEÇMEYECEĞİZ

Bakan Pakdemirli, konuşmasının devamında 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin önemine bir kez daha dikkat çekti. Türk milletinin, 28 Şubat darbesini, Taksim Gezi Olayları’nı, FETÖ’nün emniyet ve yargı militanlarının sinsi planlarını tek tek ortaya koyduğu 17-25 Aralık darbesi ve 251 vatan evladımızın şehit olduğu 15  Temmuz hain işgal girişimini unutmaması gerektiğini belirten Pakdemirli, seçimlerde sadece ‘belediye başkanı’ seçilmeyeceğini, PKK’ya siyasi tünel kazanların oyunlarının da bertaraf edileceğini ifade etti.

OYLARIMIZ DÜŞERSE MUHALEFET ERKEN SEÇİM İSTER

Teşkilatlara, ‘herkesin kapısını çalın’ talimatını veren Bakan Pakdemirli, özellikle 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlerken, 4 yıl seçimsiz bir ortam geçirmek maksadıyla bu işin yapılması gerektiğine dikkat çekti. Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın yüzde 1 dahi oy kaybetmesi durumunda, muhalefet kanadının ‘erken seçim’ isteyeceğini belirten Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Türkiye’nin yeni bir seçime ihtiyacı olmadığını, AK parti ile istikrarın arttığını ifade etti.

Editör: TE Bilisim