Her fırsatta Cumhur ittifakını ve ittifakı oluşturan partileri hedef alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında sarfettiği sözler karşılıksız kalmadı.

Sosyal medya hesabı üzerinden daha sert bir tonda karşılık veren MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ABD’ye yönelik 1 sayfada yaptığı eleştirilere karşılık Kılıçdaroğlu 1 cümlelik tepksini “ABD’ye tepkiyi sadece ben gösterdim” diyerek pazarlamaya çalışması komik bir saptırmadır” ifadelerini kullandı.

“ABD TAŞERONU KILIÇDAROĞLU”

“CHP’nin ABD taşeronu genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün katıldığı televizyon programlarında ABD başkanı Trump’a tepki gösterilmediği iddiasıyla Sayın Genel Başkanımızı eleştirmiş, hak ettiği cevabı bizzat liderimizden almıştır” diyen Akçay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Kandil sözcüsü, ABD taşeronu ve FETÖ muhibbi olarak niteledi.

Sosyal medya hesabı üzerinden üst üste yaptığı paylaşımlarla Kılıçdaroğlu’na cevabı zor sorular yönelten Akçay “Ekim 2018’de Almanya başbakanı Merkel FETÖ için daha çok bilgi isterken Kılıçdaroğlu bir tepki gösterdi mi? Hayır…” mesajını verdi.

TERÖRLE KOL KOLA POLİTİKA

Son dönemde CHP’nin kimyasının bozularak terörle kol kola girdiğine dikkati çeken Erkan Akçay, “PKK ve FETÖ’ye kucak açan ABD ve Avrupa ülkelerine Kılıçdaroğlu bir çift sözü oldu mu? Hayır” ifadeleriyle Kılıçdaroğlu’na sert çıktı.

İşte Akçay’ın üst üste paylaştığı o mesajlar:

“Kasım 2018’de AİHM terörü öven, terörist saldırıları provoke eden bir siyasinin (Selhattin Demirtaş) serbest bırakılmasını isterken Kılıçdaroğlu ne yaptı? Aynı koroya katıldı.”

“Mart 2018’de Fransa’nın PKK/PYD ile Türkiye arasında arabuluculuk yapma hevesine Kılıçdaroğlu karşı çıktı mı? Hayır.”

“Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’nin her yıl raporlarıyla ülkemizin iç işlerine müdahale etme girişimlerine Kılıçdaroğlu ne tepki gösterdi? Aksine Türkiye’yi ve hükümeti Avrupa’ya şikâyet etti.”

“Avrupa Parlamentosu koridorlarında PKK sergisi açılırken Kılıçdaroğlu’nun gıkı çıktı mı? Hayır.”

“Milli güvenlik sorunu ve beka tehdidi haline gelen Kılıçdaroğlu ve avenelerine gereken cevap 31 Mart’ta sandıktan çıkacaktır.

Bu soruların cevaplarını Türk milleti çok iyi bilmektedir. Ancak bilmediğimiz başka bir şey var: Kılıçdaroğlu zaman zaman yabancı ülkelerin büyükelçileriyle bir araya geldiğinde neler konuşuyor? Kılıçdaroğlu konuşmalarını kamuoyuyla paylaşmıyor, gizli görüşmeler yapıyor.”

Editör: TE Bilisim