MHP’nin eskisi, geldiği yeri kötülüyor. MHP’nin de içinde olduğu Cumhur İttifakı’nın ‘seçimlere 15 gün kala firari FETÖ imamı Adil Öksüz’ün yakalandığını açıklayacağını‘ belirten İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Meral Akşener’e ise iftira atılacağını iddia etti.

Aydın, daha önce “FETÖ destekliyor” dediği İyi Parti’nin çatısı altına girmişken, şimdi Cumhur İttifakı’nı karalamaya kalkıyor. NTV’de katıldığı yayında Meral Akşener’in arkasında FETÖ’nün olduğunu açıkça anlatan Aydın, bugün İyi Parti’yle yol yürüyor.

“AKŞENER’E FETÖ DESTEĞİ KESİNDİR”

Aydın, 16 Mayıs 2016 tarihli o yayında, “Bütün illerde cemaat mensuplarının onun mitinglerine organizasyon yapması, Meral hanım üzerinde yoğunlaşıldığını gösteriyor. FETÖ tarafından kendisine destek olunduğu kesindir” demişti.

Şimdi artık FETÖ’nün desteklediğini söylediği Meral Akşener’le 24 Haziran için seçim çalışması yapan Koray Aydın bu defa “Cumhur İttifakı’nın FETÖ imamı Adil Öksüz’ü seçim yatırımı olarak yakalayacağını” öne sürdü. Sözcü Gazetesi’ndeki röportajında Aydın’ın ifadelerinin rüzgar nereden esiyorsa oraya savrulması, “Meral Akşener’e iftira atılacağını” iddia etmesiyle de kendini gösterdi.

Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim