CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yine rezil oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınları hakkındaki iddialarını Meclis’teki kâğıt şovuyla ispat edemeyen Kılıçdaroğlu, yalancılığını bir kez daha belgeledi. Kılıçdaroğlu’nun FETÖ menşeili yalanı sonrası istifa mı edeceği, yoksa her zamanki gibi kenara mı çekileceği merakla bekleniyor. 

FETÖ’nün 15 Temmuz işgal girişimiyle Türkiye’yi teslim alamayan ABD, alçak örgütün 17-25 Aralık darbe girişimin devralarak, Rıza Sarraf’a yönelik kumpasıyla yeni planını devreye sokarken, kontrollü işbirlikçi Kemal Kılıçdaroğlu da bu tezgâha kayıtsız kalmadı. Kumpası desteklemek için, geçtiğimiz günlerde “Sevgili Erdoğan, çocuklarının, dünürünün, eniştenin, kardeşinin, eski özel kalem müdürünün, yurt dışında, vergi cennetinde bir şirkete milyonlarca dolar para gönderdiklerini biliyor muydun?” sözleriyle karalama kampanyası başlatan CHP lideri Kılıçdaroğlu, yakayı çabuk ele verdi.

Kâğıt şov yaptı

FETÖ kasetiyle CHP’nin başına geçen ve alçak örgütle ittifakını sürdüren Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine yönelik alçak iddialarını yine ispatlayamadı. Eline nereden verildiği belli olmayan kâğıtları CHP Grup Toplantısı’nda salladı; ancak yalanlarını destekleyecek tek belge gösteremedi.

Kılıçdaroğlu’na cevap Cumhurbaşkanı Erdoğan ve oğlu Ahmet Burak Erdoğan, kardeşi Mustafa Erdoğan, eniştesi Ziya İlgen, dünürü Osman Ketenci, işadamı Mustafa Gündoğan’ın da avukatı olan Ahmet Özel’den geldi. Kılıçdaroğlu’nun bir kez daha FETÖ tuzağına düştüğünün altını çizen Özel, CHP liderine şöyle seslendi: “K.K. tarafından müvekkillerim hakkında ileri sürülen iddiaların tamamı yalan, gösterdiği kâğıtların da tamamı sahtedir. Kılıçdaroğlu, gösterdiği kâğıtları derhal kamuoyuyla paylaşmalıdır. K.K, söz konusu kâğıtları derhal bir Cumhuriyet savcılığına vermeli ve suç duyurusunda bulunmalıdır.”

Yalan dosyası

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde altın klozet bulunduğu iddia etti, ancak klozetin seramik olduğu ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsviçre’de 8 banka hesabının bulunduğunu söyledi, ancak tek belge sunamadı.

Erdoğan’ın Baykal’ın kasetini izlediği yönünde alçak bir iddiada bulunan Kılıçdaroğlu, ahlaksız söylemini ispatlayamadı. Kılıçdaroğlu, yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üniversite diplomasinin sahte olduğunu iddia etti, ancak diploma yayınlanınca sesi kesildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne yolsuzluk iftirası atan Kılıçdaroğlu, mahkûm edildiği tazminatla bölge halkının sucuk ekmek yemesini sağladı.

Editör: TE Bilisim