Cihangir İslam’ın Feto’yu taklit eden bedduaları ile 15 Temmuz kahramanlarını hedef alması ise alçak örgütün parti içerisindeki gücünü gösterdi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan, 1969’da Konya’dan milletvekili seçilerek başladığı siyasi kariyerinde 1995’teki seçimlerde Refah Partisi’nin aldığı yüzde 21.3’lük oy oranı ile zirve yaptı. Erbakan, tüm engellemelere rağmen Tansu Çiller’in Doğru Yol Partisi ile Refah-Yol Hükümeti’ni kurarak, Türkiye için yeni bir sayfa açtı. Erbakan’ın insan hakları, ekonomik, savunma sanayii, dış politika üzerine yaptığı reformlar, ABD’nin planlarını bozdu, İsrail’in önüne set çekti. Bu nedenle milletin adamı Erbakan, 28 Şubat askeri post modern darbesi görevinden el çektirildi. Türkiye’nin kasasının boşaltıldığı, doğrudan İslam’a saldırılan alçak darbenin en büyük destekçisi işgalci terör örgütü FETÖ’nün lideri Gülen’di. Pensilvanya iblisi o dönem darbe zeminin hazırlamak için “Hükümet artık gitsin”,“Asker daha demokrat”, “Beceremediniz artık bırakın” gibi sözlerle darbeci medyanın manşetlerini süsledi. Hain Feto, başörtüsü zulmünü meşrulaştırmak için “Başörtüsü fürüattır” fetvasıyla darbecilerin imamlığına soyundu. Alçak Feto, darbenin cuntabaşı Çevik Bir’e de övgüler dizdi.

FETÖ’YÜ GÖKLERE ÇIKARDI

28 Şubat’ın oyun kurucularından FETÖ, Milli Görüş Hareketi’yle daima mücadele etti, ta ki Mustafa Kamalak Saadet Partisi’nin başına geçene dek. Kamalak, FETÖ’nün düşmanlığını unutarak bir anda Saadet’i Gülen sevdalısı haline getirdi. Mustafa Kamalak, alçak terör örgütünü dershaneler kapatıldığı dönemde sarf ettiği “Hizmet Hareketi Türkiye’nin en geniş kapsamlı, en hayırlı hizmet kuruluşudur” sözleriyle terörist yapılanmayı göklere çıkardı.

Bununla da yetinmeyen Kamalak, 15 Temmuz’da Türkiye’yi işgal kalkışan FETÖ’ye darbe vuran polis ve savcılara şu sözlerle hakaret etti: “28 Şubat süreci bütün alçaklığına rağmen şimdikinden daha onurluydu” Kamalak, FETÖ’nün terör örgütü olmadığın söyleyerek 15 Temmuz’a giden yolun kaldırım taşlarını döşeyen isimlerden biri oldu. Kamalak, 15 Temmuz işgal girişiminin ardındansa “Yanılmışım” diyerek kendisini aklamaya kalktı.

KARAMOLLAOĞLU DA FARKSIZ

Erbakan düşmanı medyanın prensi olan Temel Karamollaoğlu’nun döneminde de bu durum değişmedi. Karamollaoğlu, FETÖ’nün kurduğu millet ittifakında “Erdoğan’sız Türkiye” projesi için çalıştı. Karamollaoğlu, FETÖ ile mücadele edenlere karşı o kadar kinliydi ki 15 Temmuz şehidi İbrahim Yılmaz’ın eşi Esma Yılmaz’ın üzerine yürümüş, hakaret etmişti. Karamollaoğlu, FETÖ’cü hainleri kurtarmak için oynanan mağduriyet tiyatrosuna destek veren isimlerin başında geldi.

FETO GİBİ BEDDUA

Son rezalete terör destekçisi CHP listesinden Meclis’e giren Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam imza attı. İslam, Meclis kürsüsünde “Ocaklar sönsün diyor insanlar. Soyları kurusun diyor. Allah belalarını versin diyorlar” bedduasıyla 15 Temmuz’da 251 kişiyi katleden FETÖ’nün Pensilvanya’da saklanan teröristbaşı Gülen’i taklit etti.

İslam daha sonra 15 Temmuz’da Türkiye’yi işgalden kurtaran şehitler ve gazilerle, FETÖ’cü darbecileri bir tutarak ihanette sınır tanımadı. Saadet’ten Cihangir İslam’ın skandalına en ufak bir tepki bile gelmedi. Erbakan’ın partisini FETÖ’nün üssü haline getiren Karamollaoğlu yönetiminin yüzde 1 olan oy oranlarının dibe vurması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim