FETÖ, Asya’da Papa 2. Jaun Paul’ün milenyum hedefi olarak açıkladığı Asya’nın Hıristiyanlaştırılması projesinde öncü rol üstlendi.

15 Temmuz’da Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını ortadan kaldırmak isteyen işgalci terör örgütü FETÖ, sadece Türkiye için değil, tüm insanlık için son derece tehlikeli bir terör örgütü. FETÖ, CIA, İsrail ve Vatikan’ın ortak kullandığı bir terör yapılanması. İlkokul mezunu olmasına rağmen 1959’dan itibaren camilerde vaizlik yapmaya başlayan teröristbaşı Fetullah Gülen projesi, CHP eski Genel Sekreteri Kasım Gülek sayesinde dünyaya açıldı. Moon Tarikatı’nın temsilcisi olan Kasım Gülek, CIA’in Sovyetler Birliği’ne karşı blok oluşturmak için kullandığı gerçek adı Birleştirme Kilisesi olan Moon Tarikatı ile Gülen’i 1983 yılında buluşturdu. FETÖ, tam manasıyla 1998 yılında küresel bir terör örgütüne dönüştü, yani 28 Şubat darbesinin hemen ardından.

1998 kilit yıl

FETÖ elebaşı Gülen, 1998’de kullanışlı teröristbaşı olmak için önemli temaslara imza attı. Gülen 22 Ocak 1998’de Türkiye Musevi Cemaati’nin önde gelen şirketlerinden Alarko Holding iftarına katıldı. Bundan bir gün sonra Papa II. Jean Paul, Feto’nun Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Daha sonra FETÖ’yü bugünlere getiren görüşme yaşandı. Pensilvanya’daki hain, 9 Şubat’ta Vatikan’da ‘Dinlerarası Diyalog’ adına Papa II. John Paul ile 30 dakika görüşme gerçekleştirdi ve başta Türkiye olmak üzere tüm İslam âlemini hedef alan projenin hizmetkârı oldu. 19 Şubat’ta ise Ortadoğu Barışı İçin Kiliseler Birliği’nden gelen üç kişilik heyetle görüşen Gülen, 25 Şubat tarihinde de bu kez Siyonist İsrail’den gelen Sefarat Hahambaşı Eliyahu Bakhsi Doron ile bir araya geldi. 7 Mart’ta da Hıristiyan ve Yahudi din adamlarıyla buluşulan Feto, semavi dinlerin önde gelenleriyle Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda bir araya geliş, 9 Mart’ta Amerikan Yahudi Örgütleri Başkanları Konferansı’ndan gelen bir heyetle toplantı yaptı. Bu heyet Feto ile temasından sonra Ankara’da Başbakan Mesut Yılmaz, Genelkurmay İkinci Başkanı Org. Çevik Bir, Meclis Başkanı Hikmet Çetin ve Dışişleri Bakanı İsmail Cem ile de görüştü. 28 Şubat’ta imam hatiplerin orta kısımları kapatılırken, FETÖ okullarına kimse dokunmadı. 28 Şubatçı cunta doğrudan FETÖ’yü destekledi.

Bir tek Erdoğan mücadele etti

Türk siyasetinde CHP ile yer edinen FETÖ, Turgut Özal, Tansu Çiller, Bülent Ecevit, Mesut Yılmaz ve Süleyman Demirel ile kurduğu ilişkiler sayesinde sürekli büyüdü. Yine CIA’nın desteğiyle Ergenekon ve Balyoz kumpaslarını kuran FETÖ, din kisvesi altında kendini gizleyerek başta TSK, yargı ve emniyet olmak üzere tüm kamu kuruluşlarına sızdı. FETÖ tehlikesini gören ve mücadele eden tek isim Recep Tayyip Erdoğan oldu. FETÖ, 2010 yılından bu yana Erdoğan’a 7 Şubat, Gezi, 17-25 Aralık, MİT TIR’ları, 7 Haziran, hendek olayları ve 15 Temmuz darbe girişimleriyle saldırdı.

Rusya çok önce gördü

CIA, Ortadoğu’daki planlarının önündeki en büyük engel olarak gördüğü Türkiye’yi by-pass etmek için kurduğu FETÖ’nün merkezini 1999’da Pensilvanya’ya taşıdı. CIA eski istihbarat şefi Graham Fuller’le yakın ilişkisi bulunan Gülen, 2007 yılında Fuller’in “Olağanüstü kabiliyetleri var” denilerek sürekli oturma izni oldu. 160 ülkede okul görünümlü “terör yuvası açan” FETÖ’nün her okulunda en az bir CIA ajanı bulunuyor. Nitekim bu durum Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından da daha 2002 yılında tespit edildi. Rusya, FETÖ okullarını CIA adına faaliyetlerde bulunduğu gerekçesiyle kapattı. Ayrıca FETÖ, CIA’in emriyle 1999’da Özbekistan’da İslam Kerimov’a suikast girişiminde bulundu. Kafkasya ve Orta Asya’da CIA’ın her operasyonunun altında neredeyse FETÖ’nün parmağı var.

Türkiye’yi ortadan kaldıracaklardı!

Öte yandan İsrail adına küresel çapta faaliyet yürüten Anti-Defamation League’in başkanı Abraham Foxman da Gülen ile yakın ilişki içerisinde. Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Bahreyn, Mısır gibi ülkeleri İsrail’le “Dost ve Siyonist destekçisi” haline getiren CIA, Türkiye’yi de FETÖ vasıtasıyla Büyük İsrail’in önündeki engel olmaktan çıkaracaktı. 15 Temmuz’un en temel sebeplerinden biri buydu, ancak Erdoğan ve sokağa çıkan milyonlar bu planı bozdu.

20 yıldır çalışıyor

FETÖ, Vatikan’ın Asya’nın Hıristiyanlaştırılması, İslam’ın bitirilmesi projesinde de önemli yer tutuyor. Papa Jean Paul’den 1998’de Dinlerarası Diyalog Projesi’ni üstlenme görevi olan FETÖ, Papa’nın 24 Aralık 1999 tarihli milenyum mesajındaki “Birinci bin yılda Avrupa Hıristiyanlaştırıldı. İkinci bin yılda Amerika ve Afrika. Üçüncü bin yılda hedef Asya’dır” hedefini gerçekleştirmek için hâlâ çalışmaya devam ediyor.

Editör: TE Bilisim