Buna göre Çerçioğlu, FETÖ imamıyla 11-27 Şubat 2015 tarihleri arasında 77 telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

CHP- FETÖ ilişkisi eşeledikçe daha da derinleşiyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun FETÖ kasetiyle CHP’nin başına geçtiği günden sonra terör örgütüyle her türlü işbirliğine giden partide işgalci terör örgütüyle en sıkı ilişkiler kuran isimlerin başında CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu geliyor.  FETÖ Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan’a “Danışmanlık hizmeti” başlığı altında milyonlarca liralık ihaleler veren Çerçioğlu, mayıs ayında çıktığı mahkemede FETÖ imamının danışmanı olmadığını, Karaarslan’ı yalnızca ihalelerden tanıdığını iddia etmişti. Ancak savcılık tarafından tespit edelin HTS kayıtları Özlem Çerçioğlu’nu yalanladı.

Mahkemede açıklayamadı

HTS kayıtlarına göre Özlem Çerçioğlu, 11-27 Şubat 2015 tarihleri arasında FETÖ Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan ile tamı tamına 77 görüşme gerçekleştirdi.  Söz konusu görüşmelerin ardından Karaarslan’ın yeniden ihale alması dikkatlerden kaçmadı. Aydın 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde ihaleye fesat karıştırmaktan yargılanan Özlem Çerçioğlu, Erkan Karaarslan’la yaptığı 77 görüşmenin detaylarını mahkemede açıklayamadı.   Ayrıca, Özlem Çerçioğlu’nun Erkan Karaarslan ile olan ilişkisi FETÖ Belediyeler İmamı yakalanana dek devam etti.

İhaleleri hep o aldı

Öte yandan Erkan Karaarslan’ın Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yerleştirdiği kişilerlede yaptığı telefon görüşmeleri açığa çıktı. Karaarslan, Rezidans yolsuzluğunun odağındaki isim Battal İlgezdi’nin yönetimindeki Ataşehir Belediyesi’nden alıp  Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde (ASKİ) Genel Müdür Yardımcılığı görevinde getirdiği Nermin Canyurt ile 2 Şubat   -29 Mayıs 2015 tarihleri arasında 247 kere görüştüğü HTS kayıtlarına yansıdı. Canyurt, Karaarslan’ın şirketi Muhkem A.Ş’ye sahte evrakla ödeme yaptığı için Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanıyor.  Ayrıca Canyurt’un, yolsuzluk simgesi haline gelen Ataşehir’deki Buz Rezidans’ta Karaarslan ile beraber rezidansının bulunduğunu ortaya çıktı.

Editör: TE Bilisim