WikiLeaks belgeleriyle Ortadoğu’yu ateş çemberine çeviren, Panama belgeleriyle istediği sonuca ulaşamayan küresel şeytani akıl, bu seferde işgalci terör örgütü FETÖ’nün 17-25 Aralık darbe girişiminin bir benzeri olan Paradise Papers operasyonunu başlattı.

Düzmece belgelerin Türkiye’deki medya ayağını terör destekçisi Cumhuriyet Gazetesi üstlendi. Gazete, Başbakan Yıldırım’ı, oğullarının şirketleriyle ilgili sözde belgeler üzerinden hedef haline getirmeye çalıştı. Başbakan Yıldırım ise kimsenin vergi kaçırmadığını, oğullarına soruşturma açılabileceğini belirterek alenen “Hodri meydan” çıkışı yaptı.

FETÖ’nün 17-25 Aralık darbe girişiminin sözcülüğünü üstlenen CHP ve PKK’nın siyasi ayağı HDP’de, ne olduğu belirsiz belgelere “Hükümeti nasıl köşeye sıkıştırırız” mantığıyla balıklama atladı.

Hakim oldu hüküm verdi

Kılıçdaroğlu, adeta bir hakim rolüne soyunarak Başbakan Yıldırım’ı suçladı. Millete döviz bozduranların kendi dövizlerini yurt dışında tuttuğu senaryosunu yazan Kılıçdaroğlu, şu skandal sözleri sarf etti: “Sen niye vergi ödemiyorsun. Niye şirketini Malta’da vergi cennetlerinde kuruyorsun? Yastık altından altınları çıkar lafı ne zaman ortaya çıkar; Ekonomi yönetilmediği zaman ortaya çıkar. Sen niye döviz bozdurmuyorsun, yurt dışında tutuyorsun. Neden onlar yurt dışındaki bankalarda dövizlerini tutuyorlar. Bu soruyu herkesin kendi vicdanına sorması lazım. Binali Yıldırım’a içten teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdi arkadaşlarım, vergi cennetlerinde kimin ne kadar parası var, kimin ne kadar şirketleri var ortaya çıksın diye araştırma önergesi verecekler. Umarım Sayın Başbakan verdiği sözün arkasında durur.”

Ahlaklı siyasetçi pozu

Kılıçdaroğlu ile birlikte HDP’de araştırma önergesi hamlesini yaptı. Milletin paralarını Kandil’e yuvalanan PKK’lı teröristlere gönderen HDP’nin Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay, ahlaklı siyasetçi pozu vererek, “Başbakan bugün ‘Normal bir şeydir. Ticarettir. Benim dokunulmazlığım var ama çocuklarımın yok’ diyor. Biz de diyoruz ki; Hodri meydan. Biz, bir araştırma önergesi veriyoruz. Sizde bu önergeyi destekleyin. Gerekli komisyonu kuralım ve bunu araştıralım” dedi.

FETÖ’cü Yarbaya üyelik

Diğer yandan CHP lideri Kılıçdaroğlu, alçak örgütü FETÖ’nün militanlarına arka çıkmaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu, FETÖ militanı olduğu gerekçesiyle TSK’dan atılan Mehmet Alkan’a kürsüde rozet taktı.

Editör: TE Bilisim