Devletin kurumlarındaki üst düzey kadroları 40 yılı aşkın bir sürede hile, desise, oyun, kumpas ile ele geçirerek, 17-25 Aralık operasyonları, 250 vatandaşın şehit edildiği 15 Temmuz 2016 darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ’nün firari askerleri, kaçtıkları yerlerde de boş durmuyor. Milletin kenetlenerek 15 Temmuz’da geçit vermediği FETÖ’cü hainler, intikam hırsıyla her yeni seçimden önce hükümeti ve Cumhur İttifakı’nın kaybetmesi için çaba gösteriyor. 17-25 Aralık kumpası deşifre olan FETÖ üyeleri, o günden sonra Pensilvanya’dan yurt içindeki örgüt üyelerine AK Parti’nin karşısında kim var ise HDP’nin güçlü olduğu yerlerde HDP, CHP’nin güçlü olduğu yerlerde CHP’ye oy verin talimatı gönderdi.

HEDEF HÜKÜMET DEVRİLSİN

FETÖ’nün deşifre edilmesinin ardından soluğu yurtdışında alan örgütün üst düzey sorumluları, geçen yıl 24 Haziran seçimleri öncesinde de, Cumhur İttifakı’nın karşısındaki kendilerini belki de gelecekte sanık olarak görmeyecek partilere oy verme çağrısında bulundu. 31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken de FETÖ’nün üst düzey sorumluları yine ortaya çıktı. FETÖ’nün Çatı Davası’nın sanıkların kapatılan Zaman Gazetesi eski Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, muhalefete topyekûn mücadele çağrısı yaptı. Sosyal medya üzerinden bir video paylaşan FETÖ’nün firari elebaşlarından Dumanlı, bugünkü Türkiye’nin zulüm altında olduğu iddiasında bulundu. Hak edeni askeri okullara almayan, hak etmeyeni sınav kumpaslarıyla devlet dairelerine sokan, FETÖ’cü hakim-savcılarla masumlara kumpas kuran örgütü şirin göstermeye çalışan Dumanlı, 31 Mart’ta herkesin sandığa giderek, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderilmesi için oy kullanmasını istedi.

YENİLDİLER YİNE YENİLECEKLER

Kendisini ve diğer FETÖ’cüleri masum diye niteleyen Dumanlı, kendilerine terörist yaftası vurulmasından rahatsız olduğunu belirterek, “oy vereninin sandığa giderek, kalem tutabilenin yazılarıyla, konuşabilenin de açıklamalarıyla Cumhur İttifakı’na karşı hareket etmesini” talep etti. FETÖ’cülerin temizlenmesinin ardından terörle mücadelede gösterilen başarı sayesinde son 2,5 yıldır daha da huzur ortamına kavuşan Türkiye için Dumanlı, bugün karanlık bir dönemde olduğu iddiasını ortaya attı. Kahraman milletin iradesiyle daha önce birçok kez yenilgiye uğratılan FETÖ ve FETÖ zihniyeti, yine yenilgiye uğratılacaktır.

Bu haber Diriliş Postası Gazetesi kağıt baskılı nüshasında yayımlanmıştır. Kamu faydası gözetilerek ve uzman editör kadrosu ile yer verilen diğer haberlerimizi okumak için abone olabilirsiniz. Abone olmak için iletişim sayfasından bizlere ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim