17-25 Aralık’tan bu yana kendisini kaset kumpasıyla CHP’nin başına getiren FETÖ ile sıkı fıkı olan Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin işgal edilmek istendiği 15 Temmuz işgal girişimi için “Kontrollü darbe” çıkışı yaparak, alçak örgütü aklamaya kalkmıştı. Kılıçdaroğlu, önceki gün katıldığı programda da FETÖ’nün Hava Kuvvetleri imamı, vatan haini Adil Öksüz için “İki telefonu vardı, GPS cihazı vardı elinde. Herkes kelepçelenirken onlara kelepçe vurulmadı. Neden?” sözüyle akılları bulandırmaya kalkmış, 2014’te değişen MİT Yasası’nı hatırlatıp, darbeci Öksüz’ün MİT’e çalıştığını ima ederek tarifsiz bir skandala daha imza atmıştı. Attığı iftiralar sonrası balonları sık sık patlayan, devamlı sucuk ısmarlayan, tazminat ödeme rekoru kıran Kılıçdaroğlu’nun, hükümeti suçlayarak FETÖ’yü temize çıkarma çabaları boşa çıktı.

Öksüz, MİT’te çalışmadı

Milli İstihbarat Teşkilatı, Kılıçdaroğlu’nun akla ziyan iddialarından sonra açıklama yayınladı. MİT’ten yapılan açıklamada FETÖ’cü Öksüz’ün kurumda çalıştığı iddialarının hayal ürünü olduğunu vurgulanarak, şu ifadelere yer verildi: “Adil Öksüz, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın terör örgütü içerisindeki kaynağı olmamıştır ve Milli İstihbarat Teşkilatı’na çalışmamıştır. Adil Öksüz‘ün nasıl serbest kaldığı konusu yargının işi olup, ilgili makamlar tarafından gerekli soruşturma ve takibat yapılmaktadır.” 

FETÖ’ye yataklık ediyor

MİT, CHP liderinin FETÖ’cülerin tespiti için hayati önem taşıyan ByLock programının çözülmesini sulandırmasına da tepki gösterdi. MİT, yayınladığı metnin devamında CHP liderinin ortaya attığı iddialarının FETÖ’nün üfürdüğünün tespiti yapılarak, “FETÖ/PDY örgütü tarafından dile getirilen mesnetsiz iddiaların, ana muhalefet partisi tarafından da dillendirilmesi, FETÖ/PDY mücadelesine olumlu bir katkı sağlamadığı gibi milli güvenliğimize de zarar vermektedir” ifadeleri kullanıldı.

Editör: TE Bilisim