CHP ile yaptığı ittifak sayesinde 24 Haziran seçimlerine girecek olan İYİ Parti’de Genel Başkan Meral Akşener’in Twitter üzerinden yaptığı skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Galatasaray ile Başakşehir ve Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki kupa derbisinde Twitter üzerinden hükümeti eleştirerek seçim öncesi prim yapmaya çalışan Akşener’in, FETÖ’nün kara kutusu Emre Uslu ile yaptığı yazışmaları sildiği ortaya çıktı.

“Cumhurbaşkanı adaylığınızı açıklarsanız pozitif olurdu”

Meral Akşener, Emre Uslu’nun, 20 Temmuz 2013’te Twitter’da yazdığı “Cumhurbaşkanı adaylığınızı açıklasanız pozitif olurdu:))” şeklindeki açıklamasına, “Allah razı olsun” ifadelerini kullanmıştı. Akşener, Uslu’nun, “Bugün gerçekten pozitif olacağım. Siz iyi haber verin bari sn. Bakan?” şeklindeki sorusuna ise, “Ben muhalefetim olmaz. Siz bulun ki rahat uyuyalım:))” demişti.

Emre Uslu’nun cevapları duruyor

Akşener’in firari FETÖ’cü Uslu ile yaptığı yazışmaları sildiği ortaya çıktı. Uslu’nun Akşener’e yazdığı cevaplar ise duruyor. Uslu’nun Akşener’in Cumhurbaşkanı adayı olacağını yıllar öncesinden açıklaması dikkat çekici bulunuyor.

Emre Uslu ile Meral Akşener’in karşılıklı yazışmaları şöyle:

EMRE USLU: “Bugün pozitif takılacağım nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Ne var etrafta pozitif?”

MERAL AKŞENER: Siz bulamaz iseniz biz ne yapalım:))

EMRE USLU: Bugün gerçekten pozitif olacağım. Siz iyi haber verin bari sn. Bakan?

MERAL AKŞENER: Ben muhalefetim olmaz. Siz bulun ki rahat uyuyalım:))

EMRE USLU: Cumhurbaşkanı adaylığınızı açıklasanız pozitif olurdu :)) EMRE USLU: Siz 28 Şubat’ın tek pozitif kişisiydiniz bizim için…

MERAL AKŞENER: Allah razı olsun.

Editör: TE Bilisim