MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul’da parti teşkilatına seslendi.

Teşkilatı ile akşam yemeğinde buluşan Bahçeli yaptığı konuşmada “Beka sorunu yok, zeka sorunu var diyen, 31 Mart’a yönelik sinsi sinsi kaos hazırlığı yapan siyasi maskaralardan sorulacak hesabımız vardır. Zulüm 1453’te başladı diyenlerle görülecek hesabımız vardır.” ifadelerini kullandı.

“Ya beka ya bela seçiminde sonuna kadar beka diyeceğiz” diyen Bahçeli, “CHP yine tarihin yanlış tarafındadır. HDP ile gönül ittifakı kuranlar, FETÖ’nün kumandası altında olanlar, YPG’yi kendi vatanını kurtarmak için örgütlenmiş oluşum görenler, bekayı nereden bilecek, bekanın nesini idrak edecektir?” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI ZİLLETİ SİLİP SÜPÜRECEKTİR”

“Artık İstanbul’da bir belediyemiz olsun istiyoruz” diyen Bahçeli “Cumhur İttifakı’nın adaylarının kazanması için var gücümüzle çalışacağız” ifadesini kullandı.

Yerel seçimlerin son derece önemli olduğunu vurgulayan Devlet Bahçeli “Şayet İstanbul, zilletin yönetimi altında olursa milli bekamız ağır hasar alacaktır çünkü zillette hayır yoktur, zillette umut yoktur, zillette gelecek yoktur. Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı zilleti silip süpürecektir.” diye konuştu.

Bahçeli sözlerine şöyle devam etti:

“İlk siyasi hedefimiz Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin yerel seçimlerden güçlenerek çıkmasıdır. İkinci hedefimiz milli bekamız üzerinde oynanan oyunları bertaraf etmektir.”

“DİLERİM MADURO BOYUN EĞMEZ”

Konuşmasında Venezuela’daki gelişmelere de değinen Bahçeli “Trump’ın Maduro’ya darbe teşebbüsünü şiddetle kınıyor ve de Venezuela’nın iç savaş şartlarına sürüklenmeden bu badireyi atlatmasını temenni ediyorum. Zalimlere direnmek, haktan, hakikatten yana olmak demektir. Maduro’nun teslim olmaması, boyun eğmemesi, emperyalizmin esaretine girmemesi dileğimdir” dedi.

Editör: TE Bilisim