Gündemi değerlendiren Bozdağ, firari FETÖ’cü Adil Öksüz’ün, Almanya’da olduğuna ve kaldığı eve dair haberlerin medyada yer aldığını anımsatarak, şunları söyledi:

“Bizim Alman hükümetinden bir beklentimiz var; Adil Öksüz’ün Almanya’da olup olmadığına, Almanya’da ise nerede olduğuna dair Alman hükümetinin araştırma ve açıklama yapması lazım.”

PKK VURULDUKÇA SES CHP’DEN GELİYOR

Terörle mücadelenin kesintisiz sürdürüleceğini belirten Bozdağ, CHP’nin operasyonlara karşı tavırlarını eleştirdi. Bozdağ, “Biz Kandili vuracağız’ diyoruz, ses daha vurmadan CHP’den geliyor. Onların endişesi terörün belinin kırılmasından. Neden? Terörün beli kırılırsa AK Parti’ye yazar. ‘Aman terörün beli kırılmasın, AK Parti’ye de yazmasın.’ Bu kadar kötü bir anlayışı, vatan, millet ve devlet ülküsünden yoksun bir anlayışı kabul etmemiz mümkün değil” ifadelerini kullandı.

Bozdağ, Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra OHAL’in kaldırılmasının gündeme getirileceğini de belirterek, “OHAL’in yeni dönemde kaldırılması ilk gündemimize alacağımız konulardan birisi olacaktır” dedi. Bedelli askerlik konusunda ise Bozdağ, “TSK’nın ihtiyaçları dikkate alınarak bedel ve yaş sınırı belirlenecek, ona göre adım atılacak” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim